T2H

72%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Me T2H:lla rakennamme Ihania koteja pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Meille Ihana koti on avara, valoisa, käytännöllinen ja asukkaidensa tarpeita palveleva koti. Kaikissa suunnittelemissamme asunnoissa on aina tavanomaista korkeammat huoneet, suuret ikkunat sekä avarat keittiö- ja oleskelutilat. Ihania Koteja rakentamassa ovat ihmiset, ja haluamme ihmisten kehittyvän ja kasvavan meillä.

Henkilöstö

195

Toimiala

Rakentaminen

Pääkonttori

Vantaa

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

72 % T2H Groupin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

96%

Täällä ihmisille annetaan paljon vastuuta.

93%

Tämä on fyysisesti turvallinen työpaikka.

93%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

93%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta iästä.

92%

Johto on pätevä johtamaan organisaation (liike)toimintaa.

Työntekijöiden kommentteja

"On helppoa olla ylpeä omasta työstä ja työnantajasta, kun työyhteisö on täynnä huippuammattilaisia ja lopputulos on sen mukainen. Lisäksi yhteisöllisyyden ja yhteen hiileen puhaltamisen tunne sekä aito huumori tekevät töihin tulemisesta mukavaa. Välillä vallitsevan kovan stressin ja kiireen vastapainoksi on tärkeää, että töissä on myös yksinkertaisesti hauskoja hetkiä. Lisäksi työpaikan tarjoamat edut ovat loistavaa vastapainoa toimistotyöskentelylle ja lisäävät työporukan yhtenäisyyttä."

"Meille annetaan työssämme niin paljon vastuuta, kuin sitä itse haluamme. On palkitsevaa tehdä itsenäisesti päätöksiä ja ylipäätään olla mukana kaikessa omaan projektiin liittyvässä päätöksenteossa. Suurimmaksi osaksi annetun vastuun vuoksi saan onnistumisen tunteita viikoittain työssäni. Organisaation sisäinen kilpailu on myös asia, mitä pidän arvossa. Se kannustaa tekemään työnsä paremmin ja oman työn tulosta on helpompi mitata benchmarkkaamalla työkavereihin. Kilpailusta huolimatta työyhteisö on hyvin yhtenäinen ja koen tulevani kaikkien kollegojeni kanssa hyvin toimeen. Meillä on upea porukka töissä! T2H:ssa on mahdollisuus oppia todella paljon menestyksekkäästä liiketoiminnasta ja rakentamisesta. Tämä oppi on mielestäni aidosti rahanarvoinen asia, ja sen vuoksi täällä kannattaisi työskennellä, vaikka siitä joutuisi itse vähän maksamaankin. "

Elämää T2H:lla!