wpd Finland Oy

100%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Olemme saksalaisomisteinen tuulipuistokehittäjäyhtiö ja meillä on kaksi kiinteää toimistoa Suomessa, toinen Espoossa ja toinen Oulussa. Toimimme koko Suomen alueella jossa aktiivisesti etsimme uusia tuulivoimatoimintaan soveltuvia aluieta joita sitten pyrimme vuokraamaan tuulivoimapuistokehittämiseen. Projektin keskimääräinen aika maanomistajien kontaktoinnista rakentamisen alkamiseen on 6-8 vuotta. Tekemisemme kulminoituu isolti ihmisten kanssa toimimiseen luontoympäristön luvittamisessa. Työssämme tapaamme ihmisiä monenlaisilla taustoilla joiden kaikkien kanssa tulee rakentaa luottamuksen ilmapiiri, jotta projektimme menestyksellisesti saadaan luvitettua. Työ käsittää myös laadullisen tekemisen jonka kautta projektin koko maksimoidaan. Tärkein ryhmä koko tekemisessämme on meidän oma henkilöstö jotka mahdollistavat ja tekevät tämän kaiken, luottamuksen ilmapiiristä laadulliseen tekemiseen sekä poikkeukselliseen yrityksen sisäiseen ilmapiiriin.

Henkilöstö

21

Toimiala

Asiantuntijapalvelut, Konsultointi, Insinööripalvelut

Pääkonttori

Espoo

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

100 % wpd Finlandin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

100%

Tämä on fyysisesti turvallinen työpaikka.

100%

Työpanokseni on tärkeä.

100%

Tavat, joilla vaikutamme yhteiskuntaan, ovat minusta hyviä.

100%

Organisaatioon tullessaan uudet työntekjiät tuntevat itsensä tervetulleiksi.

100%

Olen ylpeä kertoessani muille työskenteleväni täällä.

Työntekijöiden kommentteja

"Äärimmäisen hyvä yhteishenki ja koen, että jokainen voi olla oma itsensä tässä työyhteisössä. Johto panostaa siihen, että jokainen pääsee hyödyntämään työssä juuri omia vahvuuksiaan."

"Huiput työkaverit ovat avainasemassa iloisten työpäivien luomisessa. Työn merkityksellisyys on myös iso osa työn mielekkyyttä ja saa aikaan olon, että työpäivien aikana tehdään todellakin tärkeitä ja merkityksellisiä asioita. Sekin on mahtavaa, että työt todella voi lopettaa klo 16, jotta on mahdollista päästä ajoissa kotiin viettämään iltaa. Ylitöitäkin toki tehdään silloin kun niille on tarvetta, mutta kodin ja vapaa-ajan merkitystä korostetaan hyvin ja työntekijöitä kannustetaan arvostamaan näitä arvoja. Tämä tukee myös yleistä työhyvinvointia."

Elämää wpd Finlandilla!