Raportit & oppaat

Julkaisemme yrityskulttuuriin, työntekijäkokemukseen ja johtamiseen liittyviä maksuttomia oppaita, raportteja ja tutkimustuloksia.

Tuorein raportti

Suomen Parhaat Työpaikat 2024 -raportti

Millainen on työntekijäkokemus ja johtajuus tällä hetkellä parhaissa työpaikoissa ja miten niiden tulisi kehittyä, jotta organisaatiot menestyvät jatkossakin? Tutustu keskeisiin havaintoihin ja lue Parhaiden Työpaikkojen esimerkeistä.

Lataa raportti
Raportti

Suomen Parhaat Työpaikat 2023 -raportti

Haastavasta vuodesta huolimatta Suomen Parhaiden Työpaikkojen™ tutkimustulokset ovat pysyneet korkealla tasolla. Tuorein raporttimme avaa syitä  Parhaiden Työpaikkojen menestymisen taustalla. 

Lataa raportti
Raportti

Suomen Parhaat Työpaikat 2022 -raportti​

Mitkä ovat Suomen Parhaita Työpaikkoja 2022? Ja mitä kyseiset yritykset tekevät omassa arjessaan työntekijäkokemuksen hyväksi?

Lataa raportti
Raportti

Suomalaisen työelämän tila 2022 -raportti

Suomalaisen työelämän tila -tutkimus perustuu 2042 suomalaisen arvioon omasta työpaikastaan, sen kulttuurista ja johtamisesta. Suomalaisten keskimääräisiä kokemuksia verrataan myös Suomen Parhaiden Työpaikkojen™ tuloksiin vastaavissa teemoissa. Mikä erottaa parhaat työpaikat suomalaisesta työelämästä?

Lataa raportti
Raportti

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja osallistaminen – Palapelin puuttuvat palaset

Raportti Great Place to Workin toteuttamasta lähes 4 miljoonaa työntekijää kattavasta tutkimuksesta, jolla etsittiin tietoa eri vähemmistöjen työntekijäkokemuksesta ja sen muodostumiseen vaikuttavista tekijöistä. Raportti auttaa johtajia ymmärtämään miten vähemmistöryhmiä voidaan osallistaa paremmin ja miten monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta voidaan kehittää.

Lataa raportti
Opas

Psykologinen turvallisuus työpaikalla

Psykologinen turvallisuus työpaikalla -opas auttaa sinua ymmärtämään mitä psykologinen turvallisuus oikeastaan on, mistä se rakentuu ja millaisia vaikutuksia sillä on. Opas sisältää käytännön esimerkkejä psykologisisesti turvallisista työpaikoista, kommentteja asiantuntijoilta ja dataa Suomen parhaista työpaikoista. Oppaan lukemisen jälkeen tiedät, miten lähteä rakentamaan psykologisesti turvallista työpaikkaa.

Lataa opas
Raportti

Suomen Parhaat Työpaikat 2021 -raportti

Raportti Suomen Parhaista Työpaikoista 2021 ja siitä, miten koronapandemista huolimatta työntekijäkokemus kohosi Suomen Parhaissa Työpaikoissa edellisvuoteen nähden.

Lataa raportti
Opas

Opas yrityskulttuurin skaalaukseen

Yrityksen kasvu on haasteellista aikaa organisaation kulttuurille, sillä mm. uusia työntekijöitä tarvitaan nopeassa tahdissa lisää ja työn määrä lisääntyy. Kokosimme tähän oppaaseen informaatiota yrityskulttuurista ja sen haasteista kasvun mukana. Oppaasta löydät vinkkejä, joiden avulla kierrät sudenkuopat ja joiden avulla rakennat skaalauksen kestävän yrityskulttuurin.

Lataa opas
Muistilista

Yrityskulttuurin Muistilista Rekrytoijalle

Tämän tiiviin muistilistan on tarkoitus auttaa rekrytoijaa kiireen keskellä huomioimaan ja muistamaan, missä kaikessa yrityskulttuuri näkyy työnhakijoille.

Lataa muistilista
Raportti

Euroopan Parhaat Työpaikat 2020 -raportti

Raportti Euroopan Parhaista Työpaikoista kertoo miten parhaat työpaikat toimivat ja miten henkilöstöstä välitetään erityisesti kriisinajassa. Raportista paljastuu myös muutaman suomalaisen yrityksen upea menestys kisassa Euroopan Parhaiden Työpaikkojen titteleistä!

Lataa raportti
Raportti

Maailman Parhaat Työpaikat 2020 -raportti

Vuosi 2020 oli todella haastava koko maailmalle ja koronapandemia vaikutti merkittävästi myös työpaikkojen arkeen. Raportti Maailman Parhaista Työpaikoista käsittelee tänä vuonna sitä, miten parhaat työpaikat toimivat vaikeina aikoina työntekijäkokemuksen kärsimättä. Lue raportista parhaiden työpaikkojen vinkkejä henkilöstöjohtamiseen kriisinajassa!

Lataa raportti
Hanki tunnustus hyvästä työkulttuuristasi

Ansaitse sertifiointi ja houkuttele talentteja, kehitä työnantajabrändiäsi ja pääse tavoitteisiin.