Kansainvälistä näkyvyyttä

Ansaitse paikkasi Parhaat Työpaikat™ -listalla

Jaa ainutlaatuinen työkulttuurisi ja työntekijäkokemuksesi Suomen ja koko maailman kanssa

Ota yhteyttä ja hae listalle
Suomen, Euroopan ja Maailman Parhaat Työpaikat listaukset
Arvostettu ja tunnettu tunnustus hyvästä työntekijäkokemuksesta

Suomen Parhaat Työpaikat

Great Place To Work® on koonnut vuosittaisen listauksen Suomen Parhaista Työpaikoista jo vuodesta 2002 lähtien. Suomen Parhaat Työpaikat™ -lista perustuu henkilöstötutkimuksissa mitattuun työntekijäkokemukseen ja analyysiin yrityksen kulttuurista.

Tutkimuksemme taustalla on yli 30 vuoden tutkimustyö hyvän työpaikan keskeisistä elementeistä. Tutkimus pohjautuu Great Place To Work®:n hyvän työpaikan määritelmään: Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.

Lue lisää
Kansainvälinen näkyvyys

Euroopan ja Maailman Parhaat Työpaikat™

Great Place To Work tutkii työntekijäkokemusta 97 maassa ympäri maailmaa. Julkaisemme vuosittain Suomen Parhaiden Työpaikkojen lisäksi myös Euroopan Parhaat Työpaikat™ ja Maailman Parhaat Työpaikat™.

Great Place To Work tekee yhteistyötä johtavien mediajulkaisijoiden kanssa ympäri maailmaa, ja listoille sijoittuneet yritykset saavat laajaa kansainvälistä näkyvyyttä.

listasijoituksia

Suomalaiset yritykset menestyvät maailmalla

Useat asiakkaamme, kuten Vincit, LummeCo, Unfair Lean Marketing, Savonia-ammattikorkeakoulu, Mandatum Life, Paytrail ja Aava & Bang ovat sijoittuneet Euroopan Parhaat Työpaikat™ -listalla jopa kärkisijoille ja saaneet ansaittua kunniaa ja näkyvyyttä työntekijäviihtyvyydestään.

Menestyneet monikansalliset organisaatiot kuten Hilti, DHL Express, Stryker ja AbbVie luottavat Great Place To Workiin työntekijäkokemuksen mittaamisessa ja loistavat Maailman Parhaat Työpaikat™ -listalla vuodesta toiseen.

Euroopan Parhaat Työpaikat Maailman Parhaat Työpaikat
Case Suomen Digimarkkinointi Oy

SDM haluaa olla yksi Euroopan Parhaista Työpaikoista vuoteen 2030 mennessä

Suomen Digimarkkinointi Oy on yksi Suomen Parhaista Työpaikoista. SDM:llä uskotaan aidosti siihen, että onnelliset ihmiset tekevät parempaa työtä, jolloin myös korkealle kurottavia tavoitteita voidaan asettaa.
SDM ei halua olla vain hyvä työpaikka, vaan tavoitteena on kasvaa kansainvälisesti menestyväksi yritykseksi, työllistää enemmän asiantuntijoita ja voittaa Euroopan paras työpaikka -titteli. Lue juttu!

Lue juttu
Case Koti Puhtaaksi Oy

Näkyvyys Suomen Parhaat Työpaikat -kilpailuissa siivitti Koti Puhtaaksi Oy:n kasvuun

Koti Puhtaaksi kasvoi vuosien 2018 ja 2021 välillä reipasta tahtia ja organisaation yhteistyö Great Place To Workin kanssa oli suuressa roolissa työntekijäkokemuksen kehittämisessä, työntekijöiden määrän lisääntymisessä, sekä organisaation kasvussa. Lue juttu!

Lue juttu

Mediakumppanimme

Listaprosessi

Miten listalle voi päästä?

Jotta yritys voidaan ottaa huomioon  Suomen Parhaat Työpaikat™ -listajulkaisussa, sen tulee olla Great Place To Work -sertifioitu™ yritys. Sertifiointi kertoo tutkitusti hyvästä työkulttuurista ja avaa mahdollisuuden sijoittua Parhaat Työpaikat -listalle. Sijoitus paljon mediahuomiota keräävällä listalla ansaitaan erinomaisella työntekijäkokemuksella ja kulttuurilla.

1. askel

Toteuta henkilöstötutkimus

Valitse 2 viikon ajanjakso, jolloin haluat totetuttaa Trust Index® -henkilöstötutkimuksemme.

2. askel

Kerro yrityksestäsi

Täytä lyhyt kysely (Culture Brief) yrityksesi kulttuurista ja henkilöstöstä.

FAQ: Parhaat Työpaikat

Great Place To Work on julkaissut Suomen Parhaat Työpaikat™ -listan jo vuodesta 2002 lähtien. Suomen Parhaat Työpaikat -lista perustuu henkilöstötutkimuksissa mitattuun työntekijäkokemukseen ja analyysiin yrityksen kulttuurista. Suomen Parhaat Työpaikat julkaistaan kolmessa sarjassa: Pienet (10-49 hlöä), Keskisuuret (50-249 hlöä) ja Suuret (yli 250 hlöä).

Tutkimuksen taustalla on yli 30 vuoden tutkimustyö hyvän työpaikan keskeisistä elementeistä. Tutkimus pohjautuu Great Place To Work®:n hyvän työpaikan määritelmään: Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.

Miten Suomen Parhaat Työpaikat -listalle voi päästä?

Suomen Parhaat Työpaikat™ -listalle on mahdollista sijoittua yritykset, jotka:

Miten Parhaat Työpaikat valitaan?

Great Place To Work -sertifioituja yrityksiä arvioidaan sen perusteella, kuinka hyvin niissä toteutuu Great Place To Workin For All™ -mallin mukainen työntekijäkokemus. For All™ -mallin mukaisissa työpaikoissa jokainen työntekijä, persoonastaan tai asemastaan riippumatta, kokee työpaikkansa mahdollisimman hyvänä. Jokaiselle tutkitulle yritykselle lasketaan pisteet, mitkä määrittävät sijoituksen listalla.

Suomen Parhaat Työpaikat luovat itselleen määrätietoisesti kilpailuetua ja sitouttavat henkilöstöään johtamalla toimintaansa arvoihin perustuen sekä rakentamalla luottamukseen ja inhimillisyyteen pohjautuvaa kulttuuria. Työntekijöiden kokemus omasta työpaikastaan on tunnistettu merkittäväksi strategiseksi tavoitteeksi, jota jokainen yritys voi pyrkiä kehittämään.

Mikä on osallistumisen aikataulu?

Suomen Parhaat Työpaikat 2023 julkistetaan huhtikuussa. Kevään 2024 listasijoituksessa huomioidaan kaikki yritykset, jotka ovat ansainneet Great Place To Work -sertifioinnin vuoden 2023 loppuun mennessä. Mikäli tavoitteenanne on olla yksi Suomen Parhaista Työpaikoista vuonna 2024, on henkilöstötutkimuksemme toteuttaminen tämän vuoden aikana ensimmäinen ja tärkein askel. Henkilöstötutkimuksen toteuttaminen vie nopeimmillaan vain 2 viikkoa.

Mitä jos emme saa sertifiointia tai pääse listalle?

Ensinnäkin, pidämme tulokset täysin luottamuksellisina. Emme koskaan paljasta yritysten nimiä, jotka osallistuvat prosessiin, mutta jäävät ilman sertifiointia.

Useat asiakkaamme aloittavat yrityskulttuurin ja työntekijäkokemuksen kehitysmatkansa henkilöstötutkimuksestamme, joka antaa selkeät suuntaviivat työntekijäkokemuksen kehittämiseen.

Vaikka kaikki yritykset eivät saa sertifiointia ensimmäisellä kerralla, on tutkimuksemme  jo itsessään kaikkein arvokkain asia oman tilanteen kirkastamisessa ja sen hetkisten tärkeimpien kehityskohteiden määrittämisessä. Hyvä työpaikka rakennetaan arjessa, ja oikeisiin asioihin keskittymällä työntekijäkokemus voi parantua vuodessa niin paljon, että olette jo seuraavana vuonna Great Place To Work -sertifioitu työpaikka ja tavoittelette sijoitusta Suomen Parhaat Työpaikat -listalla.

Euroopan & Maailman Parhaat Työpaikat™

Suomen Parhaat Työpaikat otetaan automaattisesti myös kansainvälisiin vertailuihin mukaan. Useat asiakkaamme, kuten VincitUnfair Lean MarketingAava & Bang ja Savonia-ammattikorkeakoulu ovat sijoittuneet Euroopan Parhaat Työpaikat™ -listalla jopa kärkisijoille ja saaneet ansaittua kansainvälistä näkyvyyttä erinomaisesta työntekijäviihtyvyydestään.

Sertifiointi avaa ovia

Mikä yhdistää Suomen, Euroopan ja Maailman Parhaita Työpaikkoja?

Ne ovat kaikki Great Place To Work -sertifioituja™

Hae sertifiointia
Aloitetaanko?

Aloita työntekijäkokemuksen mittaaminen & ansaitse paikkasi listalla

Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut toteuttamaan henkilöstötutkimuksen, ansaitsemaan Great Place To Work -sertioinnin ja sijoittumaan Parhaat Työpaikat -listalle.

"*" näyttää pakolliset kentät