Kansainvälistä näkyvyyttä

Ansaitse paikkasi Parhaat Työpaikat -listalla

Jaa erinomainen työkulttuurisi ja työntekijäkokemuksesi Suomen ja koko maailman kanssa.

Ota yhteyttä ja hae listalle
Suomen, Euroopan ja Maailman Parhaat Työpaikat listaukset
Arvostettu ja tunnettu tunnustus hyvästä työntekijäkokemuksesta

Suomen Parhaat Työpaikat

Great Place To Work® on koonnut vuosittaisen listauksen Suomen Parhaista Työpaikoista jo vuodesta 2002 lähtien. Suomen Parhaat Työpaikat™ -lista perustuu henkilöstötutkimuksissa mitattuun työntekijäkokemukseen ja analyysiin yrityksen kulttuurista.

Tutkimus pohjautuu Great Place To Work®:n hyvän työpaikan määritelmään: Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.

Lue lisää
Suomalaisen Hoivatilat Oy:n toimitusjohtaja ja lakiasiainjohtaja juhlivat sijoitustaan Euroopan Parhaat Työpaikat -listalla.
Kansainvälinen näkyvyys

Euroopan ja Maailman Parhaat Työpaikat

Great Place To Work tutkii työntekijäkokemusta 97 maassa ympäri maailmaa. Julkaisemme vuosittain Suomen Parhaiden Työpaikkojen lisäksi myös Euroopan Parhaat Työpaikat™ ja Maailman Parhaat Työpaikat™.

Great Place To Work tekee yhteistyötä johtavien mediajulkaisijoiden kanssa ympäri maailmaa, ja listoille sijoittuneet yritykset saavat laajaa kansainvälistä näkyvyyttä.

listasijoituksia

Suomalaiset yritykset menestyvät maailmalla

Useat asiakkaamme, kuten Vincit, LummeCo, Unfair Lean Marketing, Savonia-ammattikorkeakoulu, Mandatum Life, Paytrail ja Aava & Bang ovat sijoittuneet Euroopan Parhaat Työpaikat™ -listalla jopa kärkisijoille ja saaneet ansaittua kunniaa ja näkyvyyttä työntekijäviihtyvyydestään.

Menestyneet monikansalliset organisaatiot kuten Hilti, DHL Express, Stryker ja AbbVie luottavat Great Place To Workiin työntekijäkokemuksen mittaamisessa ja loistavat Maailman Parhaat Työpaikat™ -listalla vuodesta toiseen.

Euroopan Parhaat Maailman Parhaat
Case LummeCo

Euroopan toiseksi Paras Työpaikka LummeCo: ”Meillä hierarkia pidetään minimissä”

Kuinka rakennetaan poikkeuksellisen hyvä työpaikka, joka nousee nopeasti Suomen parhaaksi ja Euroopan tasolla toiseksi parhaaksi työpaikaksi? LummeCo:n tarina osoittaa, että työntekijöiden hyvinvointi ja yrityksen menestys kulkevat käsi kädessä. Tutustu Euroopan toiseksi parhaan työpaikan käytänteisiin ja ota oppia LummeCo:n menestystarinasta.

Lue juttu
Suomen Parhaat Työpaikat 2023 voittaja LummeCo:n työntekijät vastaanottamassa Euroopan Parhaat Työpaikat -listan hopeapalkintoa
Case Hoivatilat

”Menestyäksemme työntekijöidemme on voitava erinomaisesti”

Yksi Euroopan Parhaat Työpaikat -listasijoittuja ja Suomen Parhaat Työpaikat 2023 voittaja (pienten yritysten sarja) Hoivatilat Oyj on tehnyt jo usean vuoden ajan yhteistyötä Great Place To Workin kanssa. Hoivatiloilla uskotaan vakaasti siihen, että asiantuntijayritys on juuri niin hyvä, kuin siellä toimivat työntekijät ovat. Great Place To Workin henkilöstötutkimus auttaa yritystä kirkastamaan, miten toimenpiteitä kannattaa kohdistaa. Lue juttu!

Lue juttu
"Employees of Hoivatilat celebrating"
Case Savonia-ammattikorkeakoulu

Miten Savonia-ammattikorkeakoulusta tuli Suomen Paras Työpaikka?

Yli 570 ihmistä työllistävä Savonia-ammattikorkeakoulu asetti vuosia sitten tavoitteekseen olla maan paras korkeakoulutyöyhteisö vuoteen 2024 mennessä ja saavutti tavoitteensa: Keväällä 2023 se nousi ansaitusti Suomen Parhaaksi Työpaikaksi suurten yritysten sarjassa. Savonian menestys ei ole sattumaa. Hieno saavutus kertoo omistautumisesta ja johdonmukaisesta työstä työntekijäkokemuksen parantamiseksi. Lue Savonian yrityskulttuurin ja työntekijäkokemuksen kehittämistyöstä ja matkasta huipulle.

Lue juttu
"Savonia-ammattikorkeakoulun ihmiset iloitsevat Suomen Parhaat Työpaikat 2023 voitosta"
Case Unfair Lean Marketing

Case Unfair: Henkilöstötutkimus uudisti työnteon mallia

Strateginen markkinointitoimisto Unfair sijoittui ykkössijalle Suomen Parhaat Työpaikat™ -listauksessa ja oli yksi Euroopan Parhaista Työpaikoista vuonna 2022. Menestyksen taustalla on yrityskulttuuri, joka perustuu Unfairin missioon rakentaa unelmien markkinointitoimistoa, jossa työntekijät ja asiakkaat voivat hyvin. Lue artikkeli ja katso myös webinaarimme, jossa yritys kertoo tarinansa ja parhaita käytäntöjä, joita voit soveltaa oman organisaatiosi kehittämiseen.

Lue juttu Katso webinaari
Case Suomen Digimarkkinointi Oy

SDM haluaa olla yksi Euroopan Parhaista Työpaikoista vuoteen 2030 mennessä

Suomen Digimarkkinointi Oy on yksi Suomen Parhaista Työpaikoista. SDM:llä uskotaan aidosti siihen, että onnelliset ihmiset tekevät parempaa työtä, jolloin myös korkealle kurottavia tavoitteita voidaan asettaa. SDM ei halua olla vain hyvä työpaikka, vaan tavoitteena on kasvaa kansainvälisesti menestyväksi yritykseksi, työllistää enemmän asiantuntijoita ja voittaa Euroopan paras työpaikka -titteli. Lue juttu!

Lue juttu
Case Koti Puhtaaksi Oy

Näkyvyys Suomen Parhaat Työpaikat -kilpailuissa siivitti Koti Puhtaaksi Oy:n kasvuun

Koti Puhtaaksi kasvoi vuosien 2018 ja 2021 välillä reipasta tahtia ja organisaation yhteistyö Great Place To Workin kanssa oli suuressa roolissa työntekijäkokemuksen kehittämisessä, työntekijöiden määrän lisääntymisessä, sekä organisaation kasvussa. Lue juttu!

Lue juttu

Mediakumppanimme

Listaprosessi

Miten listalle voi päästä?

Jotta yritys voidaan ottaa huomioon  Suomen Parhaat Työpaikat™ -listajulkaisussa, sen tulee olla Great Place To Work -sertifioitu™ yritys. Sertifiointi kertoo tutkitusti hyvästä työkulttuurista ja avaa mahdollisuuden sijoittua Parhaat Työpaikat -listalle.

FAQ: Parhaat Työpaikat

Great Place To Work on julkaissut Suomen Parhaat Työpaikat™ -listan jo vuodesta 2002 lähtien. Suomen Parhaat Työpaikat -lista perustuu henkilöstötutkimuksissa mitattuun työntekijäkokemukseen ja analyysiin yrityksen kulttuurista. Suomen Parhaat Työpaikat julkaistaan kolmessa sarjassa: Pienet (10-49 hlöä), Keskisuuret (50-249 hlöä) ja Suuret (yli 250 hlöä).

Tutkimuksen taustalla on yli 30 vuoden tutkimustyö hyvän työpaikan keskeisistä elementeistä. Tutkimus pohjautuu Great Place To Work®:n hyvän työpaikan määritelmään: Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.

Miten Suomen Parhaat Työpaikat -listalle voi päästä?

Suomen Parhaat Työpaikat™ -listalle on mahdollista sijoittua yritykset, jotka:

Miten Parhaat Työpaikat valitaan?

Great Place To Work -sertifioituja yrityksiä arvioidaan sen perusteella, kuinka hyvin niissä toteutuu Great Place To Workin For All™ -mallin mukainen työntekijäkokemus. For All™ -mallin mukaisissa työpaikoissa jokainen työntekijä, persoonastaan tai asemastaan riippumatta, kokee työpaikkansa mahdollisimman hyvänä. Jokaiselle tutkitulle yritykselle lasketaan pisteet, mitkä määrittävät sijoituksen listalla.

Suomen Parhaat Työpaikat luovat itselleen määrätietoisesti kilpailuetua ja sitouttavat henkilöstöään johtamalla toimintaansa arvoihin perustuen sekä rakentamalla luottamukseen ja inhimillisyyteen pohjautuvaa kulttuuria. Työntekijöiden kokemus omasta työpaikastaan on tunnistettu merkittäväksi strategiseksi tavoitteeksi, jota jokainen yritys voi pyrkiä kehittämään.

Mikä on osallistumisen aikataulu?

Suomen Parhaat Työpaikat 2024 julkistetaan maaliskuun 2024 lopussa. Kevään 2024 listasijoituksessa huomioidaan kaikki yritykset, jotka ovat ansainneet Great Place To Work -sertifioinnin vuoden 2023 loppuun mennessä. Mikäli tavoitteenanne on olla yksi Suomen Parhaista Työpaikoista vuonna 2025, on henkilöstötutkimuksemme toteuttaminen tämän vuoden aikana ensimmäinen ja tärkein askel. Henkilöstötutkimuksen toteuttaminen vie nopeimmillaan vain 2 viikkoa.

Mitä jos emme saa sertifiointia tai pääse listalle?

Ensinnäkin, pidämme tulokset täysin luottamuksellisina. Emme koskaan paljasta yritysten nimiä, jotka osallistuvat prosessiin, mutta jäävät ilman sertifiointia.

Useat asiakkaamme aloittavat yrityskulttuurin ja työntekijäkokemuksen kehitysmatkansa henkilöstötutkimuksestamme, joka antaa selkeät suuntaviivat työntekijäkokemuksen kehittämiseen.

Vaikka kaikki yritykset eivät saa sertifiointia ensimmäisellä kerralla, on tutkimuksemme  jo itsessään kaikkein arvokkain asia oman tilanteen kirkastamisessa ja sen hetkisten tärkeimpien kehityskohteiden määrittämisessä. Hyvä työpaikka rakennetaan arjessa, ja oikeisiin asioihin keskittymällä työntekijäkokemus voi parantua vuodessa niin paljon, että olette jo seuraavana vuonna Great Place To Work -sertifioitu työpaikka ja tavoittelette sijoitusta Suomen Parhaat Työpaikat -listalla.

Euroopan & Maailman Parhaat Työpaikat™

Suomen Parhaat Työpaikat otetaan automaattisesti myös kansainvälisiin vertailuihin mukaan. Useat asiakkaamme, kuten Vincit, LummeCo, Unfair Lean Marketing, Hoivatilat ja Savonia-ammattikorkeakoulu ovat sijoittuneet Euroopan Parhaat Työpaikat™ -listalla jopa kärkisijoille ja saaneet ansaittua kansainvälistä näkyvyyttä erinomaisesta työntekijäviihtyvyydestään.

Great Place To Work -sertifiointi™

Sertifiointi yhdistää Suomen, Euroopan ja Maailman Parhaita Työpaikkoja

Great Place To Work -sertifiointi™ on maailmanlaajuisesti tunnettu tunnustus hyvästä työpaikasta, ja se on ensimmäinen askel Parhaat Työpaikat -listalle.

Hae sertifiointia Lue lisää
Aloitetaanko?

Aloita työntekijäkokemuksen mittaaminen & ansaitse paikkasi listalla

Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut toteuttamaan henkilöstötutkimuksen, ansaitsemaan Great Place To Work -sertifioinnin ja sijoittumaan Parhaat Työpaikat -listalle.

"*" näyttää pakolliset kentät