Kansainvälistä näkyvyyttä

Ansaitse paikkasi Parhaat Työpaikat™ -listalla

Jaa ainutlaatuinen työkulttuurisi ja työntekijäkokemuksesi Suomen ja koko maailman kanssa

Hae listalle
Suomen, Euroopan ja Maailman Parhaat Työpaikat listaukset
Suomen Parhaat Työpaikat

Arvostettu ja tunnettu tunnustus hyvästä työntekijäkokemuksesta

Great Place To Work® on koonnut vuosittaisen listauksen Suomen Parhaista Työpaikoista jo vuodesta 2002 lähtien. Suomen Parhaat Työpaikat™ -lista perustuu henkilöstötutkimuksissa mitattuun työntekijäkokemukseen ja analyysiin yrityksen kulttuurista.

Tutkimuksemme taustalla on yli 30 vuoden tutkimustyö hyvän työpaikan keskeisistä elementeistä. Tutkimus pohjautuu Great Place To Work®:n hyvän työpaikan määritelmään: Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.

Katso alta Suomen Parhaat Työpaikat -listalle sijoittuneet yritykset ja tutustu myös Suomen Parhaat Työpaikat 2022 -raporttiimme.

Suomen Parhaat Työpaikat Raportti
Listaprosessi

Miten listalle voi päästä?

Jotta yritys voi ansaita paikkansa Suomen Parhaat Työpaikat™ -kilpailussa, sen tulee olla Great Place To Work -sertifioitu™ yritys. Sertifiointi kertoo tutkitusti hyvästä työkulttuurista ja avaa mahdollisuuden sijoittua Parhaat Työpaikat -listalle. Sijoitus paljon mediahuomiota keräävällä listalla ansaitaan erinomaisella työntekijäkokemuksella ja kulttuurilla.

1. askel

Toteuta henkilöstötutkimus

Valitse 2 viikon ajanjakso, jolloin haluat totetuttaa Trust Index® -henkilöstötutkimuksemme.

2. askel

Kerro yrityksestäsi

Täytä lyhyt kysely (Culture Brief) yrityksesi kulttuurista ja työvoimasta.

Lue lisää listalle pääsyn kriteereistä

Mediakumppanimme

Case Koti Puhtaaksi Oy

Listasijoitus räjäytti työhakemusten määrän kasvuun

Lue kuinka Suomen Parhaat Työpaikat 2019 ykkössijalle sijoittuneen Koti Puhtaaksi Oy:n saamien työhakemusten määrä kasvoi vuodessa 1251 % voiton ansiosta.

Lue juttu
näkyvyys

Kansainvälinen tunnustus

Great Place To Work tutkii työntekijäkokemusta 97 maassa ympäri maailmaa. Julkaisemme vuosittain Suomen Parhaiden Työpaikkojen lisäksi myös Euroopan Parhaat Työpaikat™ ja Maailman Parhaat Työpaikat™.

Great Place To Work tekee yhteistyötä johtavien mediajulkaisijoiden kanssa ympäri maailmaa, jotta brändisi saa parhaan mahdollisen kansainvälisen näkyvyyden.

listasijoituksia

Suomalaiset yritykset menestyvät maailmalla

Useat asiakkaamme, kuten Vincit, Profiam Sosiaalipalvelut, Unfair Lean Marketing, Savonia-ammattikorkeakoulu, Mandatum Life, Paytrail ja Aava & Bang ovat sijoittuneet Euroopan Parhaat Työpaikat™ -listalla jopa kärkisijoille ja saaneet ansaittua kunniaa ja näkyvyyttä työntekijäviihtyvyydestään.

Menestyneet monikansalliset organisaatiot kuten Hilti, DHL Express, Stryker ja AbbVie luottavat Great Place To Workiin työntekijäkokemuksen mittaamisessa ja loistavat Maailman Parhaat Työpaikat™ -listalla vuodesta toiseen.

Euroopan Parhaat Työpaikat Maailman Parhaat Työpaikat
Sertifiointi avaa ovia

Mikä yhdistää Suomen, Euroopan ja Maailman Parhaita Työpaikkoja?

Ne ovat kaikki Great Place To Work -sertifioituja™

Aloitetaanko?

Aloita työntekijäkokemuksen mittaaminen & ansaitse paikkasi listalla

Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut toteuttamaan henkilöstötutkimuksen, ansaitsemaan Great Place To Work -sertioinnin ja sijoittumaan Parhaat Työpaikat -listalle.

"*" näyttää pakolliset kentät

Suostumus*
Uutiskirje