fbpx

Julkaisemme vuosittain listan Suomen Parhaista Työpaikoista kokoluokittain. Lista perustuu henkilöstötutkimuksella mitattuun työntekijäkokemukseen jokaisessa listan organisaatiossa. Lisäksi keskisuurille ja suurille organisaatioille tehdään kulttuurin kvalitatiivinen auditointi. Lista perustuu vahvasti työntekijäkokemuksesta kerättyyn dataan, joten työntekijöiden kokemus kyseisessä työpaikassa työskentelystä korostuu. Listasijoitusta ei voi ostaa

Suomen Parhaat Työpaikat™ 2021 julkaistaan 28.4.2021.
päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia
Suomen Parhaat Työpaikat 2021 on julkaistu!

Suomen Parhaat Työpaikat 2021 julkaistaan livelähetyksessä 28.4. klo 15! Ilmoittaudu maksuttomaan tapahtumaan tästä!

Suomen Parhaat Työpaikat 2021 julkaistaan livelähetyksessä 28.4. klo 15. Tapahtuma on täysin maksuton ja voit seurata lähetystä puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Lähetys kestää noin 90 minuuttia, ja sen juontaa upea Christoffer Strandberg.

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa vuoden 2021 listan sijoitukset?
Täytä alla oleva lomake, niin pidämme sinut ajan tasalla!

Suomen Parhaat Työpaikat 2020™ on julkaistu!

Miten pääsemme listalle?

Ensimmäinen askel kohti listasijoitusta on henkilöstötutkimuksen tekeminen organisaatiossanne.

Mikäli henkilöstötukimuksen tulokset täyttävät tietyt kriteerit, saatte automaattisesti Great Place to Work -sertifioinnin™. Mikäli ette saa sertifiointia, ei teitä voida myöskään harkita Suomen Parhaat Työpaikat™ -listalle.

Culture Audit™

Mikäli haluatte osallistua kisaan Suomen Parhaan Työpaikan tittelistä, tulee keskisuurten ja suurten organisaatioiden palauttaa Culture Audit™. Culture Audit™ kertoo meille kvalitatiivisesti kulttuuristanne. Viimeinen päivä palautukselle on 22.12.2021.

Lista-arviointi

Listan julkaisun lähestyessä käymme läpi kaikki tutkitut organisaatiot, vertailemme työpaikkoja tulosten ja Culture Audittien valossa ja laskemme pisteet jokaiselle työpaikalle. Pisteet määrittävät sijoituksenne listalla.

Mediakumppanimme

Oletteko yksi Suomen Parhaista työpaikoista?

Mahtavaa kuulla! Tarvitsemme kuitenkin todistusaineistoa tästä, ennen kuin voimme sijoittaa teidät listalle. Täytä viereinen yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Valitaan yhdessä teille sopiva henkilöstötutkimuksen paketti, sovitaan tutkimuksen aloitusajankohta ja pian voittekin olla jo sertifioituja. Tämän jälkeen listaprosessi viimeistellään Culture Audit™: illa, ja sitten voimmekin jäädä odottelemaan listan julkaisua!

Oletko töissä organisaatiossa, joka on aidosti hyvä työpaikka?

Etsimme jatkuvasti suomalaisen työelämän helmiä – organisaatioita, jotka todella ovat hyviä työpaikkoja työntekijöilleen. Haluamme antaa tunnustusta organisaatioille, jotka tekevät töitä työntekijöidensä viihtyvyyden eteen ja siksi olemmekin aloittaneet kampanjan hyvien työpaikkojen löytämiseksi.