Yrityskulttuurin globaali asiantuntija.

Missiomme on rakentaa parempaa yhteiskuntaa auttamalla yrityksiä tulemaan hyviksi työpaikoiksi – ihan jokaiselle (For All). Haluamme auttaa yrityksiä yrityskulttuurin kehitysmatkalla, sillä hyvinvoiva kulttuuri auttaa yrityksiä myös menestymään paremmin. Yli 30 vuoden kokemuksella tiedämme, miten Suomen ja Maailman Parhaat Työpaikat johtavat työntekijöitään.

 

Ota yhteyttä

Tätä on Great Place To Work

Strateginen kumppani

Tutkimuksemme osoittaa selkeästi yrityksen liiketoiminnalle strategisesti tärkeät kehittymissalueet, kilpailutekijät ja kulttuurin vahvuudet. Me tiedämme, miten Parhaat Työpaikat eroavat muista.

Tunnetuin tunnustus hyvästä työntekijäkokemuksesta

Tutkimuksemme antaa mahdollisuuden Great Place To Work® -sertifiointiin™ ja Parhaat Työpaikat™ -listasijoituksiin Suomessa ja kansainvälisesti.

Vertailutietoa ja oivalluksia parhailta työpaikoilta

Tutkimuksemme mahdollistaa tulosten vertailun Suomen Parhaiden Työpaikkojen™ datan kanssa.

Tutkitusti toimiva metodologia

Henkilöstötutkimuksemme on maailman suurin työntekijäkokemusta mittaava tutkimus, joka perustuu yli 30 vuoden aikana kerättyyn dataan ja ymmärrykseen työntekijäkokemuksesta ja yrityskulttuurista.

Asiantuntijoiden tuki

Yrityskulttuurin asiantuntijamme eli Culture Coach auttaa yritystä tunnistamaan tärkeimmät huomiot. Tiimimme tarjoaa täyden tuen tutkimusta ennen, sen aikana ja jälkeen.

Yrityskulttuuri menestystekijänä

Toimimme missiomme mukaan, tavoitteena rakentaa parempia työpaikkoja, parempaa liiketoimintaa ja parempaa yhteiskuntaa kaikille.

Great Place To Work lukuina

30

vuoden historia

10.2 miljoonaa

tutkittua työntekijää vuosittain

10 000

tutkittua organisaatiota vuosittain

40+

tuettua kieltä tutkimusalustallamme

4

huippuyliopiston tuki tutkimuksen kehittämisessä

97

maata

Yhteistyössä 4 huippuyliopiston kanssa: Harvard University, Duke University, The University of Chicago ja The Wharton School of the University of Pennsylvania

Metodologiamme

Trust Model, hyvän työpaikan malli

Trust Model pohjana henkilöstötutkimukselle

Vuodesta 1992 olemme tutkineet yli 100 miljoonaa työntekijää maailmanlaajuisesti, ja sen perusteella määrittäneet, että hyvä työpaikka syntyy luottamuksesta.

Hyvässä työpaikassa työntekijät luottavat yrityksen johtoon, ovat ylpeitä tekemästään työstä ja nauttivat työskentelystä työkaveriensa kanssa.

Trust Model -mallimme keskiössä on työntekijä, jonka kokemusta työpaikastaan mitataan eri teemojen kautta. Tähän perustuu Trust Index -henkilöstötutkimuksemme, jolla tutkimme työntekijäkokemusta ympäri maailmaa.

Tutustu henkilöstötutkimukseemme
For All

For All -metodologia ohjaa menestyvän kulttuurin rakentamisessa

For All -metodologiamme perustuu luottamukseen pohjautuvaan yrityskulttuuriin, jossa jokainen työntekijä, persoonastaan tai asemastaan riippumatta, voi kokea työpaikkansa erinomaisena. Käytämme For All -metodologiaa Parhaat Työpaikat™ -listojen määrittämisessä.

For All -metodologia toteuttavat työpaikat pystyvät maksimoimaan työntekijöidensä potentiaalin vaikuttavan johtamisen, merkityksellisten arvojen ja syvän luottamuksen kautta. Kun nämä asiat ovat kohdallaan, organisaatiot hyötyvät innovaatioiden lisääntymisestä ja taloudellisesta kasvusta.

Tutustu Parhaat Työpaikat -listoihin

 

Missiomme

Parempia työpaikkoja.
Parempaa liiketoimintaa.
Parempi yhteiskunta kaikille.