Webinaarit

Tutustu webinaareihimme ja saat tietoa siitä, miten hyvän kulttuurin ja Great Place To Work -sertifioinnin avulla vahvistetaan työnantajamielikuvaa, parannetaan rekrytointia ja lisätään yrityksen kilpailukykyä.

Monimuotoinen joukko ihmisiä

Great Place To Work -sertifiointi: Mikä, miksi & miten?

Tässä webinaaritallenteessa kuulet kaiken siitä, mikä on Great Place To Work -sertifiointi, miten sen voi ansaita  ja millaisia liiketoimintahyötyjä siitä on. Lisäksi asiakkaamme kertovat, millaisia hyötyjä sertifiointi on tuonut käytännössä.

Katso webinaari

Miten rakennetaan Suomen Paras Työpaikka?

Tässä webinaarissa Suomen Paras Työpaikka ja yksi Euroopan Parhaista Työpaikoista vuosimallia 2022, Unfair Lean Marketing, kertoo tarinansa ja parhaita käytäntöjä, joita voit soveltaa oman organisaatiosi kehittämiseen.

Katso webinaari

Great Place To Sell – Miten rakennetaan menestyvä myyntikulttuuri?

Modernin myynnin vaikuttaja Kert Kenner sekä Great Place To Workin Katriina Grönqvist ja Kirsi Ilmasti keskustelevat kulttuurin ratkaisevasta roolista myynnin menestymisen kannalta.

Katso webinaari

Miten kehittää työnantajabrändiä Great Place To Work -sertifioinnin avulla?

Tässä tiiviissä puolen tunnin webinaarissa käymme läpi työnantajamielikuvaa ja sen kehittämistä, sekä sitä, miten Great Place To Work -sertifiointi voi tehostaa työnantajabrändäystä.

Katso webinaari

Miten pitää huolta yrityskulttuurista yrityksen kasvaessa? – webinaari

Miten yrityskulttuuri voidaan valmistella skaalauksen kestäväksi? Mihin asioihin pitäisi keskittyä työntekijöiden määrän lisääntyessä, jotta yrityskulttuuri voisi toimia yrityksen voimavarana? Entä miten työntekijät saadaan sitoutumaan kasvuvaiheessa, kun jokaiselta työntekijältä vaaditaan ehkä normaalia enemmän ponnisteluita kasvun mahdollistamiseksi? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen tässä webinaarissa.

Katso webinaari

Yrityskulttuurin merkitys rekrytoinnissa -webinaari

Miten yrityskulttuuri näkyy uusien työntekijöiden rekrytoinnissa? Miten työnantajamielikuva vaikuttaa rekrytoinnissa? Miten työnantajamielikuvaa voidaan rakentaa olemassa olevan kulttuurin perusteella? Miten hakijakokemuksesta tehdään positiivinen kaikille hakijoille? Näihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saat vastauksen tästä webinaarista.

Katso webinaari