fbpx

Great Place to Work -sertifioidut™

Jokainen Great Place to Work -sertifioitu™ organisaatio saa sertifioinnin voimassaoloajaksi tälle sivulle oman organisaatioprofiilin. Profiilit kuvaavat avoimesti työpaikan kulttuuria ja työntekijäkokemusta, ja ne on suunnattu mm. kyseisistä työpaikoista kiinnostuneille.
Profiileista löytyy tietoja yrityksestä, demograafisia tietoja henkilöstöstä, kulttuurin vahvuuksia, työntekijätyytyväisyyttä kuvaava indeksi verrattuna keskivertoon suomalaiseen yritykseen sekä avoimia henkilöstön kommentteja.

Katso sertifioitujen organisaatioiden avoimet työpaikat Duunitorin sivulta!

Kuuluisiko sinun työpaikkasi tälle sivulle?

Jos uskot, että työpaikkasi on Great Place to Work -sertifioinnin™ arvoinen tai haluaisitte tutkia työntekijäkokemusta organisaatiossanne, täytä viereinen yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä! Valitaan yhdessä teille sopiva henkilöstötutkimuksen paketti, sovitaan tutkimuksen aloitusajankohta ja pian voittekin olla jo sertifioituja. Nopeimmillaan voitte löytyä tältä sivulta jo kahden viikon päästä! Aloitetaanko?

Ei valtuuksia tilata henkilöstötutkimusta, mutta uskot, että organisaationne on sertifioinnin arvoinen?

Ei hätää! Voit ilmiantaa oman työpaikkasi, jolloin otamme yhteyttä oikeaan henkilöön henkilöstötukimuksen ja sertifiointiprosessin käynnistämiseksi!

Etsimme jatkuvasti suomalaisen työelämän helmiä – organisaatioita, jotka todella ovat hyviä työpaikkoja työntekijöilleen. Haluamme antaa tunnustusta organisaatioille, jotka tekevät töitä työntekijöidensä viihtyvyyden eteen ja siksi olemmekin aloittaneet kampanjan hyvien työpaikkojen löytämiseksi. Arvomme joka kuukausi leffalippuja työpaikkansa ilmiantaneiden kesken!