fbpx

Onko teillä hyvä työpaikka?

Uskotko, että oma työpaikkanne voisi olla yksi Suomen parhaista? Tai vaikka näin ei vielä olisikaan, niin onko työyhteisönne tavoitteena kehittyä koko ajan paremmaksi?

Mikäli vastasit edes orastavan kyllä, voi henkilöstötutkimuksemme
ja 
Great Place to Work -sertifiointimme™ olla juuri sinun työpaikkaasi varten.

 

1. Onko tavoitteenanne olla hyvä työpaikka?

Työpaikkasi ei tarvitse olla vielä Suomen paras. Tärkeintä on, että teillä on halu kehittyä kohti hyvää työpaikkaa.

Moni kehittyvä yritys aloittaa matkansa tämänhetkisen tilanteen kirkastamisella. Henkilöstömittauksemme avulla saatte käyttöönne tarkkaa tietoa organisaationne nykytilasta sekä kehityskohteista. Näin tiedätte mihin teidän kannattaa panostaa, kun tavoitteenanne on olla hyvä työpaikka.

Henkilöstöön ja kulttuuriin panostamalla voitte saada Trust Index™ -tutkimuksessa yli 65 % tuloksen, jolloin myönnämme teille arvostetun Great Place to Work -sertifioinnin™. Samalla olette mukana prosessissa, jonka päätteeksi Parhaat Työpaikat™ palkitaan vuosittain.

Mikäli tuloksenne eivät vielä ensimmäisessä tutkimuksessa riittäisi sertifiointiin ja Parhaat Työpaikat™ -listalle, saatte kuitenkin arvokasta tietoa kasvumatkanne tueksi. Näin sertifiointi ja kilpailussa menestyminen voivat hyvinkin olla mahdollisia tulevina vuosina. 

2. Vai koetko, että teillä on jo nyt todella hyvä työpaikka?

Mikäli olette jo timanttinen tiimi, niin todentakaa mittaamalla, että olette hyvä työpaikka! Voitte saada arvostetun Great Place to Work -sertifioinnin™ ja ansaita paikan Suomen Parhaiden Työpaikkojen joukossa.

Sertifiointi viestii sekä omalle työporukallenne että ulospäin siitä, että teillä on mitatusti tyytyväiset työntekijät ja vahva yrityskulttuuri. Samalla saatte selvät tulokset siitä, mihin voitte jatkossa kiinnittää huomiota, jotta työpaikkanne voi kehittyä entistä paremmaksi.

Korkea työtyytyväisyys ja siitä viestiminen ovat erittäin suuri kilpailuvaltti sekä uusien työntekijöiden rekrytoimisessa, nykyisten sitouttamisessa että yrityksenne kilpailuetujen viestimisessä asiakkaidenne suuntaan.  

Kannattaako sinun vinkata meille työpaikkasi?

Lyhyesti vastaus on: kyllä! Ette ainakaan menetä mitään.

Etsimme jatkuvasti suomalaisen työelämän helmiä – organisaatioita, jotka todella ovat hyviä työpaikkoja työntekijöilleen. Haluamme antaa tunnustusta organisaatioille, jotka tekevät töitä työntekijöidensä viihtyvyyden eteen ja siksi kontaktoimme mielellämme yrityksiä positiivisten vinkkien myötä.

Mikäli päätät vinkata meille työpaikkasi – tiedät esimerkiksi, että työyhteisön kehittäminen on pinnalla tai koet, että teillä on jo hyvä työpaikka – niin otamme yritykseesi yhteyttä. Voimme tehdä kontaktoinnin nimetyn tai anonyymin palautteesi kera, riippuen omasta toiveestasi. Yhteyshenkilöt joita lähestymme, ovat usein otettuja yhteydenotostamme riippumatta siitä, päättävätkö he toteuttaa henkilöstötutkimusta kanssamme vai eivät. 

Valmis ilmiantamaan hyvä työpaikkasi?

Mahtavaa! Täytä viereinen lomake ja kerro missä työskentelet, kuka esihenkilösi on ja mikä tekee työpaikastanne erityisen. Kerro myös, haluatko pysyä nimettömänä, vai toivoisitko meidän välittävän palautteesi esihenkilöllesi sekä yrityksen johdolle nimellisenä. Mikäli haluat pysyä nimettömänä, kunnioitamme toivettasi. Tarvitsemme kuitenkin omat yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä kysyäksemme lisätietoja.

Tilaa 6 vinkkiä sähköpostiin!

Sinun ei tarvitse ilmiantaa meille suoraan hyvää työpaikkaasi tai sopivaa yhteyshenkilöänne. 

Voit tilata alkuun maksuttoman vinkkilistamme omaan sähköpostiisi. Sen avulla voit arvioida helposti itse, miten hyvin sertifioinnin hakeminen voisi sopia työyhteisöllenne. 

Lataa vinkkilista: ”6 kohtaa hyvän työpaikan arvioimiseen”

Samalla liityt Great Place to Work®:n uutiskirjelistalle. Halutessasi voit poistua listalta milloin vain.