Vinkkaa meille hyvä työpaikkasi

Onko teillä hyvä työpaikka?

Etsimme jatkuvasti suomalaisen työelämän helmiä – työpaikkoja, jotka panostavat työntekijöihinsä ja rakentavat hyviä työpaikkoja kaikille.

Uskotko, että työpaikka, jossa työskentelet voisi olla jopa yksi Suomen parhaista työpaikoista? Tai vaikka näin ei vielä olisikaan, onko työyhteisönne tavoitteena kehittyä paremmaksi työpaikaksi jokaiselle?

Mikäli vastasit edes orastavan kyllä, voi henkilöstötutkimuksemme
ja Great Place To Work -sertifiointimme™ olla juuri sinun työpaikkaasi varten. Jatka lukemista, niin kerromme lisää! ⬇️

1.

Onko tavoitteenanne olla hyvä työpaikka?

Työpaikkasi ei tarvitse olla vielä Suomen paras. Tärkeintä on, että teillä on halu kehittyä kohti hyvää työpaikkaa.

Moni kehittyvä yritys aloittaa matkansa tämänhetkisen tilanteen kirkastamisella. Henkilöstötutkimuksemme avulla saatte  tarkkaa tietoa yrityksenne nykytilasta sekä kehityskohteista. Näin tiedätte, mihin teidän kannattaa panostaa, kun tavoitteenanne on olla hyvä työpaikka.

2.

Vai koetko, että teillä on jo nyt todella hyvä työpaikka?

Mikäli olette jo timanttinen tiimi, niin todentakaa mittaamalla, että olette hyvä työpaikka! Voitte saada arvostetun Great Place To Work -sertifioinnin™ ja ansaita paikan Suomen Parhaiden Työpaikkojen joukossa.

Sertifiointi viestii sekä omalle työporukallenne että ulospäin siitä, että teillä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät ja hyvä yrityskulttuuri. Samalla saatte näkymät siitä, mihin voitte jatkossa kiinnittää huomiota, jotta työpaikkanne voi kehittyä entistä paremmaksi.

Korkea työtyytyväisyys ja siitä viestiminen ovat erittäin suuri kilpailuvaltti sekä uusien työntekijöiden rekrytoimisessa, nykyisten sitouttamisessa että yrityksenne kilpailuetujen viestimisessä asiakkaidenne suuntaan.

Miksi sinun kannattaa vinkata meille työpaikkasi?

Hyvän työpaikkakulttuurin omaavat yritykset voivat ansaita arvostetun ja tunnetun Great Place To Work -sertifioinnin ja saavat mahdollisuuden osallistua Parhaat Työpaikat -listauksiin, jotka tarjoavat yritykselle medianäkyvyyttä, lisäävät tietoisuutta brändistäsi ja lisäävät työnhakijoiden kiinnostusta ja luottamusta työpaikkaa kohtaan.

Mikäli päätät vinkata meille työpaikkasi – tiedät esimerkiksi, että työyhteisön kehittäminen on suunnitelmissa tai koet, että teillä on jo hyvä työpaikka – niin otamme yritykseesi yhteyttä. Voimme tehdä kontaktoinnin nimetyn tai anonyymin palautteesi kera, riippuen omasta toiveestasi. Yhteyshenkilöt joita lähestymme, ovat usein otettuja yhteydenotostamme riippumatta siitä, päättävätkö he toteuttaa henkilöstötutkimusta kanssamme vai eivät.

Voit myös tilata alkuun vinkkilistamme hyvän työpaikan arvioimiseen.

Tilaa vinkit Vinkkaa hyvä työpaikka
Artikkeli ammattiylpeydestä

Ammattiylpeys ruokkii tiimisi tuloksellisuutta ja sitouttaa koko työyhteisöä

Parhaimmillaan ammattiylpeys on jotain, mitä työntekijät tuntevat ja kokevat päivittäisessä työssään. Ylpeys omasta työstään vahvistaa motivaatiota ja työntekijöiden sitoutumista.

Lue artikkeli
Ready?

Valmis vinkkaamaan hyvän työpaikkasi?

Mahtavaa! Täytä alla oleva lomake ja kerro mikä tekee työpaikastanne erityisen, niin olemme yritykseesi yhteydessä. Kerrothan myös, haluatko pysyä nimettömänä vai toivoisitko meidän välittävän palautteesi työpaikallesi nimesi kera.

 

"*" näyttää pakolliset kentät

Tilaa 6 vinkkiä sähköpostiin!

Sinun ei tarvitse vinkata meille suoraan hyvää työpaikkaasi.

Voit tilata alkuun maksuttoman vinkkilistamme omaan sähköpostiisi. Sen avulla voit arvioida helposti itse, miten hyvin sertifioinnin hakeminen voisi sopia työyhteisöllenne.

Lataa vinkkilista: ”6 kohtaa hyvän työpaikan arvioimiseen”

Samalla liityt Great Place To Work®:n uutiskirjelistalle. Halutessasi voit poistua listalta milloin vain.

"*" näyttää pakolliset kentät