Lisää mielenkiintoa työnhakijoiden silmissä

Great Place To Work -sertifiointi

Great Place To Work -sertifioinnin™ avulla tehostat rekrytointia ja houkuttelet parhaat osaajat yritykseenne.

Sertifiointi viestii sekä omalle työporukallenne että ulospäin siitä, että teillä on mitatusti tyytyväiset työntekijät ja vahva yrityskulttuuri. Korkea työtyytyväisyys ja siitä viestiminen ovat erittäin suuri kilpailuvaltti sekä uusien työntekijöiden rekrytoimisessa, nykyisten sitouttamisessa että yrityksenne kilpailuetujen viestimisessä asiakkaidenne suuntaan.

 

Ota yhteyttä Varaa aika Teams-tapaamiseen

Mikä on Great Place To Work -sertifiointi?

 • Great Place To Work -sertifiointi™ on globaalisti tunnettu ja arvostettu tunnustus yrityksen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Sertifiointi osoittaa, että työntekijät viihtyvät työpaikallaan ja luottavat työnantajaansa.
 • Sertifiointi myönnetään vuodeksi kerrallaan ja se voidaan myöntää yritykselle, joka työllistää vähintään 10 henkeä.
 • Sertifiointiprosessiin kuuluva henkilöstötutkimus tarjoaa yritykselle selkeää dataa työyhteisön tilanteen kirkastamiseen ja oikeiden kehityskohteiden määrittämiseen, jotta työpaikka voi kehittyä entistä paremmaksi. Lue lisää
 • Sertifiointi on läpinäkyvä ja luotettava tunnustus, joka tukee positiivista työnantajakuvaa ja auttaa herättämään kiinnostusta työnhakijoiden silmissä.
 • Sertifioinnin kautta yhä useampi hyvä työpaikka saa ansaitsemaansa tunnustusta ja toimii suunnannäyttäjänä suomalaiselle työelämälle.
Laura Oksanen
Viesintäpäällikkö, Kuusakoski
”Tunnustus toimii vahvistuksena sille, että teemme asioita oikein ihmisten hyväksi. Vaikka kierrätysala on vetovoimainen, työnantajamielikuvan vahvistaminen ei ole turhaa. Great Place To Work -sertifiointimme on huomattu, ja se nousee keskusteluihin potentiaalisten työntekijöiden kanssa.”

Sertifioinnin hyödyt

Oivalluksia hyvän työpaikan rakentamiseen

Tunnista kulttuurisi vahvuudet ja mahdollisuudet

 • Sertifiointiprosessiin kuuluvan Trust Index -henkilöstötutkimuksemme monipuoliset tulosnäkymät osoittavat tilannekatsauksen yrityksenne kulttuuriin helposti ymmärrettävässä muodossa.
 • Henkilöstötutkimuksen data osoittaa vahvuuksienne ja kehityskohteiden lisäksi myös syy-seuraussuhteita ja auttaa siten löytämään syitä mahdollisiin ongelmiin työntekijäkokemuksessa.
 • Tutkimusalustallamme voit arvioida ja verrata kulttuurianne Suomen Parhaimpiin Työpaikkoihin.
Lue lisää henkilöstötutkimuksesta
Työnantajabrändäys

Kehitä työnantajamielikuvaa & helpota rekrytointia

 • Brändätkää itsenne yritykseksi, joka välittää. On paljon helpompaa rekrytoida, kun yrityksenne on sertifioitu hyvänä työpaikkana.
 • Great Place To Work -sertifioinnin ansaitseminen osoittaa, että olette onnistuneet luomaan hyvän työntekijäkokemuksen, ja se nostaa asemaanne työnhakijoiden silmissä.
 • Sertifiointi on kiistaton todiste siitä, että nykyiset työntekijänne viihtyvät yrityksessänne, joten se auttaa lisäämään laadukkaiden työnhakijoiden määrää ja nopeuttaa rekrytointia.
 • Hyvä työnantajabrändi syntyy yrityksenne kulttuurista – ja siksi sertifiointi on täydellinen esimerkki viestimään siitä.

 

Lue lisää työnantajabrändäyksestä
Työntekijäpysyvyys ja pitovoima

Lisää työntekijöiden sitoutuneisuutta

 • Työntekijät sitoutuvat yritykseenne, kun se on todistetusti hyvä työpaikka. Tyytyväiset työntekijät tekevät työnsä paremmin, tehokkaammin ja innovatiivisemmin.
 • Tutkimuksemme keskittyy työntekijöiden kokemuksen kannalta tärkeimpiin osa-alueisiin: uskottavuuteen, kunnioitukseen, oikeudenmukaisuuteen, ylpeyteen ja yhteishenkeen. Kun kaikki nämä osa-alueet ovat työpaikalla kunnossa, vallitsee yrityksessä täysi luottamus.
 • Työntekijäkokemukseen panostavat yritykset tuottavat tutkitusti jopa 3x enemmän kuin muut organisaatiot ja säästävät rutkasti muun muassa vähentyneiden sairauspoissaolojen, helpompien rekrytointien ja paremman työntekijäpysyvyyden kautta.
Lue lisää
Laaja näkyvyys Suomessa ja maailmalla

Sijoitu Parhaat Työpaikat -listalle

 • Sertifioituna yrityksenä saatte mahdollisuuden osallistua Suomen Parhaat Työpaikat™ -listaukseen, joka tuo yleensä laajaa mediahuomiota listalle valituille 50 yritykselle. Suomen Parhaat Työpaikat listataan kerran vuodessa, kolmessa eri kokoluokassa.
 • Sijoitus Suomen Parhaat Työpaikat -listalla saattaa siivittää teidät myös Euroopan ja Maailman Parhaat Työpaikat -listasijoituksiin.
Lue lisää listajulkaisuistamme
Mitä sertifiointi sisältää?

Sertifioinnin myötä saatte:

 • Sertifiointilogon vuodeksi käyttöönne
 • Tukea sertifioinnista viestimiseen: Toimitamme viestintäpaketin sisäistä ja ulkoista viestintäänne varten ja julkaisemme postauksen sertifioinnistanne omissa some-kanavissamme.
 • Työpaikkailmoituksenne automaattisesti näkyville Duunitorin Suomen Parhaat Avoimet Työpaikat -sivulle. Työpaikkailmoitukset merkitään sertifiointilogolla ja tägillä, joten työnhakijat saavat siis heti tietää, että kyseessä on aidosti hyvä työpaikka.
 • Oman yritysprofiilin nettisivuillemme – profiilista löytyy tietoa henkilöstöstänne ja kohokohtia työntekijäkokemuksestanne.
 • Mahdollisuuden osallistua Suomen Parhaat Työpaikat -kilpailuun, joka tuo yleensä laajan mediahuomion listalle valituille 50 yritykselle. Suomen Parhaat Työpaikat listataan kerran vuodessa, kolmessa eri kokoluokassa. Kaikki listalle valitut yritykset ovat Great Place To Work -sertifioituja.

Lue artikkelimme: 8 hyötyä Great Place To Work -sertifioinnista

Jätä yhteydenottopyyntö Varaa aika Teams-tapaamiseen

Yhteistyö­kumppanimme sertifioinnissa

Näin sertifiointiprosessi etenee

01

Henkilöstötutkimus

Valitkaa teille sopiva kahden viikon jakso Trust Index™ -henkilöstötutkimuksen toteutukseen. Tutkimus on helposti ja nopeasti toteutettavissa Emprising™-alustallamme, ja kyselyyn voi vastata millä tahansa laitteella ja usealla eri kielellä.

02

Yritystietojen täyttö

Tutkimuksen jälkeen teidän tulee täyttää lyhyt kysely (Culture Brief) koskien yritystänne ja henkilöstöänne. Nämä tiedot sisällytetään sertifiointiprofiiliinne.

03

Sertifioinnin juhliminen

Kun tietyt kriteerit ja työntekijöiden palautteen vertailuarvo täyttyvät, ansaitsette Great Place To Work -sertifioinnin tunnustukseksi hyvästä työntekijäkokemuksesta.

Tutustu sertifioituihin yrityksiin

Referenssimme

Lue lisää asiakkaistamme

Tutkimme vuosittain yli 40 000 työntekijän kokemuksen työpaikastaan, ja useat asiakkaamme ovat luottaneet Great Place To Work -tunnustuksen hyötyihin jo yli 10 vuotta. Lue miten henkilöstötutkimuksemme ja Great Place To Work -sertifiointimme ovat auttaneet yrityksiä työyhteisön kehittämisessä ja houkuttelevan työnantajamielikuvan rakentamisessa.

Katso referenssimme
Yritysprofiilit

Great Place To Work -sertifioidut yritykset

Tutustu yrityksiin, jotka ovat ansainneet Great Place To Work -sertifioinnin™ viimeisen 12 kuukauden aikana. Yritysten profiileista löydät tietoja yrityksestä, kohokohtia henkilöstötutkimuksen tuloksista, työntekijätyytyväisyyttä kuvaavan indeksin verrattuna keskivertoon suomalaiseen yritykseen sekä avoimia henkilöstön kommentteja.

Tutustu yritysprofiileihin
Usein kysytyt kysymykset

FAQ: Great Place To Work -sertifiointi

Ota yhteyttä

Haluamme sertifioinnin – mitä nyt?

Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin palaamme suuntaasi mahdollisimman pian. Voit myös varata suoraan ajan Teams-tapaamiseen tästä.

Kerromme mielellämme lisää sertifiointiprosessista ja kartoitamme teille sopivimmat etenemismahdollisuudet. Sertifiointiprosessi voidaan nopeimmillaan suorittaa jopa kahdessa viikossa. Aloitetaanko yhdessä työntekijäkokemuksen ja yrityskulttuurinne kehittäminen?

"*" näyttää pakolliset kentät