fbpx

Great Place to Work -sertifiointi™

Sertifiointimme on kansallisesti ja maailmanlaajuisesti tunnettu tunnustus yritysten hyvästä työntekijäkokemuksesta. Sertifioinnin saa automaattisesti yli 10 henkeä työllistävät organisaatiot, mikäli henkilöstötutkimuksemme osoittaa, että työntekijät viihtyvät työpaikallaan ja luottavat työnantajaansa (tietty tulosraja ylittyy). Tunnustus on luotettava ja perustuu puhtaasti työntekijöiden vastauksiin.

Sertifiointi edustaa työntekijöillenne ja myös organisaationne ulkopuolisille, että olette kiinnostuneita työntekijöidenne hyvinvoinnista ja haluatte kehittää yrityskulttuurianne.

Liikevaihdon kasvu

Työnantajabrändin kehittäminen

Lisää innovaatioita

Talenttien houkuttelu

Tilannekatsaus nykyhetkeen

Kunniaa ja arvostusta

Liikevaihdon kasvu

Hyvä ja kehittynyt yrityskulttuuri on taloudellinen valtti kilpailulla alalla. Sertifiointimme viestii asiakkaillenne, työnhakijoille ja sijoittajille, että olette turvallinen valinta.

Työnantajabrändin kehittäminen

Brändätkää itsenne yritykseksi, joka välittää. Sertifiointi antaa teille mahdollisuuden rakentaa brändin tunnettuutta ja tutkimus tarjoaa oivaltavat työkalut parempiin tuloksiin ja kestävämpään yrityskulttuuriin.

Lisää innovaatioita

Parhaat Työpaikat kehittävät ja toteuttavat innovaatioita nopeammin ja ovat ketterämpiä muutoksiin. Tämä johtaa jopa 3x tuottoon verrattuna yrityksiin, jotka eivät kehitä yrityskulttuuriaan innovaatiota tukevaksi.

Talenttien houkuttelu

On paljon helpompaa rekrytoida, kun yrityksenne on sertifioitu hyvänä työpaikkana. Olemme myös huomanneet, että sertifioiduissa yrityksissä vanhatkin työntekijät sitoutuvat yritykseen paremmin ja siten pysyvät pidempään talossa.

Tilannekatsaus nykyhetkeen

Arvioi ja vertaa kulttuurianne Suomen menestyneimpiin yrityksiin. Datamme tunnistaa vahvuutenne ja tarjoaa suunnitelman kehityskohteillenne. Tämä kaikki helposti ymmärrettävässä muodossa.

Kunniaa ja arvostusta

Great Place to Work -sertifoidut™ yritykset voivat päästä kansalliseen tai jopa kansainväliseen valokeilaan, kun listaamme vuosittain Suomen, Euroopan ja Maailman Parhaat Työpaikat.

Miten sertifiointiprosessi etenee?

Valitkaa teille sopiva kahden viikon jakso Trust Index™ -tutkimuksen toteutukseen. Tutkimus toteutetaan helposti Emprising™-alustallamme ja kyselyyn voi vastata millä tahansa laitteella.

Tutkimuksen jälkeen haluamme kuulla tarkemmin henkilöstöstänne ja organisaatiostanne. Sertifiointia varten yrityksen johdon tulee täyttää lyhyt Culture Brief™.

Jos yrityksenne Trust Index™ ylittää tietyn rajan, myönnämme teille sertifioinnin. Sertifiointi avaa ovia myös muihin tunnustuksiimme, kuten Suomen Parhaat Työpaikat™ -listasijoituksiin.

Mitä sertifiointiin kuuluu?

Haluamme sertifioinnin - mitä nyt?

Täytä viereinen yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Valitaan yhdessä teille sopiva henkilöstötutkimuksen paketti, sovitaan tutkimuksen aloitusajankohta ja pian voittekin olla jo sertifioituja. Sertifiointiprosessi voidaan nopeimmillaan suorittaa jopa kahdessa viikossa. Aloitetaanko?

Jokainen Great Place to Work -sertifioitu™ organisaatio saa vuodeksi sivuillemme oman profiilin. Tässä yritysprofiilissa kerrotaan demografisia tietoja henkilöstöstä sekä parhaita nostoja organisaation kulttuurista. Profiili auttaa organisaatioita esim. sertifioinnin voimassaolovuoden aikana tehtävissä rekrytoinneissa, sillä sen avulla hakijoille voidaan viestiä läpinäkyvästi työpaikan kulttuurista.

Yritysprofiilien lisäksi jokainen Great Place to Work -sertifioitu™ yritys merkitään sertifiointilogolla ja tägillä Duunitorin työpaikkailmoituksissa. Työnhakijat saavat siis heti tietää, että kyseessä on aidosti hyvä työpaikka.

Yritysprofiilin ja Duunitorin tiedottamisen lisäksi jokainen sertifioitu yritys saa viestintäpaketin, joka auttaa sertifioinnista viestimisessä.

Yhteistyökumppanimme sertifioinnissa

Oletko töissä organisaatiossa, joka on aidosti hyvä työpaikka?

Etsimme jatkuvasti suomalaisen työelämän helmiä – organisaatioita, jotka todella ovat hyviä työpaikkoja työntekijöilleen. Haluamme antaa tunnustusta organisaatioille, jotka tekevät töitä työntekijöidensä viihtyvyyden eteen ja siksi olemmekin aloittaneet kampanjan hyvien työpaikkojen löytämiseksi.

Mitä jos emme saakaan sertifiointia?

Hyvä huomio – kaikki organisaatiot eivät saa sertifiointia ensimmäisellä kerralla. Sertifiointi myönnetään ainoastaan organisaatioille, joiden henkilöstö on aidosti tyytyväinen työpaikkaansa. Jos tutkimme henkilöstönne, ja huomaamme kipupisteitä työntekijäkokemuksessa, autamme teitä kehittämään työntekijäkokemusta paremmaksi. Henkilöstötutkimuksen perusteella kuulette vahvuutenne, mutta saatte myös selkeät ohjeet kulttuurin kehittämiseen. Ohjeitamme noudattamalla työntekijäkokemuksenne voi parantua jo vuodessa niin paljon, että olette jo seuraavana vuonna sertifioinnin arvoisia. Huomaattehan kuitenkin, että sertifioinnin saaminen on riippuvainen ainoastaan henkilöstötutkimuksenne tuloksista – ei ajankohdasta, asiakkuuden pituudesta tai henkilöstötutkimuksenne hinnasta.

Ei hätää! Mikäli ette saa sertifiointia, emme julkaise tietoa missään ja saatte rauhassa kehittää kulttuurianne, kunnes työntekijäkokemuksenne on niin hyvä, että siitä kannattaakin kertoa kaikille!