fbpx

Tukea työnantajabrändin rakentamiseen

Onko yrityskulttuurinne poikkeuksellinen?

Jos kyllä, Suomen Parhaat Työpaikat™ -listalle sijoittuminen ja Great Place to Work -sertifioinnin™ saaminen auttaa teitä viestimään kulttuuristanne työnhakijoille ja muille sidosryhmille. Kolmannen osapuolen luotettavat tunnustukset tehostavat työnantajabrändäystä helposti ja vaivattomasti.

75%

työnhakijoista miettii työnantajamielikuvaa
ennen hakemista (1)

91%

rekrytoijista kokee, että työnantajakuva on ratkaisevaa rekrytoinnin onnistumisen kannalta (2)

+50%

enemmän tasokkaita hakijoita vahvan työnantajamielikuvan omaavissa yrityksissä (3)

51%

työnhakijoista kokee, että taustatiedot työnantajasta vaikuttavat eniten heidän mielikuvaansa työnantajasta (4)

Kolmannen osapuolen myöntämät tunnustukset systemaattisen työnantajabrändäyksen tukena

Great Place to Work -sertifiointi™ viestii työntekijöillenne, työnhakijoille ja muille sidosryhmillenne, että olette kiinnostuneita työntekijöidenne hyvinvoinnista ja haluatte kehittää yrityskulttuurianne. Sertifiointi on globaalisti arvostettu tunnustus loistavasta työntekijäkokemuksesta ja siksi se on tehokas työväline työnantajabrändin rakentamiseen.

Sertifioidut yritykset saavat vuodeksi käyttöönsä:

  • Sertifiointilogon
  • Grafiikoita sertifioinnista viestimiseen
  • Yritysprofiilin, jossa kerrotaan yrityksen kulttuurista
  • Työpaikkailmoitukset automaattisesti Duunitorin Suomen Parhaat Avoimet Työpaikat -sivulle

Suomen Parhaat Työpaikat™ -listalle valitaan vuosittain 50 maan parasta työpaikkaa. Listan tuoma mediahuomio ja sitä seuraava työnhakijoiden kiinnostus auttavat teitä boostaamaan työnantajabrändiänne. Suomen Parhaissa Työpaikoissa on tutkitusti todella hyvä työntekijäkokemus ja siksi paikka Suomen parhaiden joukossa on taatusti tehokas keino kehittää työnantajabrändiä.

Kotisiivousyritys Koti Puhtaaksi on kulkenut vuodesta 2018 yhteistä tietä Great Place to Work®:n kanssa. Yhteistyö GPTW:n kanssa on ollut tuki sekä työntekijäkokemuksen kehittämisessä että työnantajamielikuvan rakentamisessa. Suomen Parhaat Työpaikat 2019 ykkössijan myötä yrityksen saamien työhakemusten määrä kasvoi vuodessa 1251%.

Järjestimme lokakuussa 2021 webinaarin aiheesta ”Miten kehittää työnantajabrändiä Great Place to Work -sertifioinnin™ avulla?”. Webinaarin tallenne on nyt katsottavissa  maksutta nettisivuillamme.

Tunnustuksista voisi olla apua työnantajamielikuvamme rakentamiseen – miten etenemme?

Täytä viereinen yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä. Valitaan yhdessä teille sopiva henkilöstötutkimuksen paketti, sovitaan tutkimuksen aloitusajankohta ja pian voittekin olla jo Great Place to Work -sertifioitu™. Sertifiointiprosessi voidaan nopeimmillaan suorittaa jopa kahdessa viikossa.  Aloitetaanko?