fbpx

Asiakkaamme luottavat meihin vuodesta toiseen

Great Place to Work on auttanut suomalaisia organisaatioita rakentamaan parempia työpaikkoja jo 20 vuoden ajan.  Osa asiakkaistamme on kulkenut matkassamme jo 10 vuotta. Tutkimme vuosittain yli 40 000 työntekijän kokemuksen työpaikastaan Suomessa ja autamme organisaatioita kehittämään työntekijäkokemusta analyyttisesti dataan pohjautuen.

Meihin luottaneita organisaatioita

Asiakastarinoita

1251% enemmän työhakemuksia

Kotisiivousyritys Koti Puhtaaksi on kulkenut vuodesta 2018 yhteistä tietä Great Place to Workin kanssa. Yhteistyö GPTW:n kanssa on ollut tuki sekä työntekijäkokemuksen kehittämisessä että työnantajamielikuvan rakentamisessa. Suomen Parhaat Työpaikat 2019 ykkössijan myötä yrityksen saamien työhakemusten määrä kasvoi vuodessa 1251%.

Savonian työntekijäkokemus on parantunut 24 prosenttiyksikköä neljässä vuodessa

Savonia aloitti paremman työpaikan rakentamisen yhdessä Great Place to Workin kanssa vuonna 2017. Kehitystyö on tuottanut tulosta, sillä Savonian Trust Index on noussut 56 prosentista 80 prosenttiin, mahdollistaen Great Place to Work -sertifioinnin. Savonian kehitys on ollut niin huima, että organisaatio palkittiin Suomen Parhaat Työpaikat 2020 sijalla 7 suurten yritysten kategoriassa. 

Työntekijöiden sitoutuminen kasvoi 70% kun henkilöstötutkimuksia alettiin tekemään säännöllisesti

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus in dictum neque. Nulla iaculis tellus risus, ac vehicula est eleifend. Consectetur adipiscing elit.

Fortune 100 Parhaiden Työpaikkojen™ osakeindeksi vuonna 2020

Ilmapiiri ja työntekijäkokemus vaikuttaa yrityksen menestykseen todella merkittävästi.

Lähde: FTSE Russel

Kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme?

Täytä viereinen yhteydenottolomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Keskustellaan tarpeistanne ja mietitään tarpeeseenne soveltuvimmat palvelut. Lomakkeen täyttäminen ei sido teitä mihinkään! Kuulemisiin!