fbpx

Etsimme Suomen Parhaita Työpaikkoja!

Etsimme jatkuvasti suomalaisen työelämän helmiä – organisaatioita, jotka todella ovat hyviä työpaikkoja työntekijöilleen. Haluamme antaa tunnustusta organisaatioille, jotka tekevät töitä työntekijöidensä viihtyvyyden eteen ja siksi olemmekin aloittaneet kampanjan hyvien työpaikkojen löytämiseksi.

Haluamme kannustaa työntekijöitä ilmiantamaan loistavat työpaikkansa! Haluamme tietää miksi juuri sinun työpaikkasi on loistava – ehkä jopa yksi Suomen Parhaista Työpaikoista™. Ilmianna siis työpaikkasi ja kerro mikä tekee juuri sinun työpaikastasi hyvän. Kontaktoimme esihenkilösi – joko nimetyn tai anonyymin palautteesi kera. Mikäli työntekijäkokemuksenne on oikeasti niin hyvä kuin kerrot, voi työpaikkasi olla seuraavalla Suomen Parhaat Työpaikat™ -listalla!

Ilmianna hyvä työpaikkasi!

Täytä siis viereinen lomake ja kerro missä työskentelet, kuka esihenkilösi on ja mikä tekee työpaikastanne erityisen. Kerro myös haluatko pysyä nimettömänä vai toivoisitko meidän välittävän palautteesi esihenkilöllesi sekä yrityksen johdolle nimellisenä. Mikäli haluat pysyä nimettömänä, kunnioitamme toivettasi. Täytäthän kuitenkin omat yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä kysyäksemme lisätietoja tai kertoaksemme mikäli arpaonni on suosinut sinua leffalippujen muodossa!