Hilti (Suomi) Oy

78%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Hilti toimittaa rakennus- ja energiatoimialoille teknisesti edistyneitä tuotteita, järjestelmiä, ohjelmistoja ja palveluita. Noin 33 000 työntekijäämme yli 120 maassa edustavat suoria asiakaskontakteja, laatua ja innovaatioita. Päämäärämme on olla asiakkaidemme paras kumppani tuottavuudessa, turvallisuudessa ja kestävässä kehityksessä. Konsernin pääkonttori on sijainnut Schaanissa, Liectensteinissä, yrityksen perustamisvuodesta 1941 lähtien. Yrityksen omistaa Martin Hilti Family Trust, mikä takaa yritykselle pitkäaikaisen jatkuvuuden. Hilti-konsernin päämäärä on tehdä rakentamisesta parempaa, jonka perustana on intohimoinen ja inklusiivinen globaali tiimi sekä välittävä ja tavoitteellinen kulttuuri. Yrityksemme arvot ovat oikeudenmukaisuus, rohkeus, tiimityö ja sitoutuminen, ja ne näkyvät joka päivä vuorovaikutuksessa tiimin jäsenten, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Henkilöstö

247

Toimiala

Rakennusvälineet ja kalusteet

Pääkonttori

Espoo

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

78 % Hiltin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

97%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

94 %

Pystyn järjestämään töistä vapaata tarpeen vaatiessa.

93 %

Organisaatioon tullessaan uudet työntekijät tuntevat itsensä tervetulleeksi.

92 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta sukupuolesta.

89 %

Täällä voin olla oma itseni.

Työntekijöiden kommentteja

"Hiltillä on mahtavaa, kun arvot näkyvät arjessa niin vahvasti. Ne oikeasti voi tuntea päivittäisessä tekemisessä, ja jokainen uusi henkilö otetaan avoimesti vastaan ja saa kokea itse olevansa osa porukkaa. Firma rohkaisee ja tukee kehittymiseen ja itsensä haastamiseen, ja siitä saa myös tunnustusta osakseen."

"Mahtava talo, tiimihenki ja arvot! Henkilökuntaa kannustetaan kehittymään jatkuvasti ja onnistumisista palkitaan reilusi."

Elämää Hiltillä! 🤩