Lataa maksuton raportti

Suomen Parhaat Työpaikat 2022 -raportti

Mitkä ovat Suomen Parhaita Työpaikkoja 2022? Ja mitä kyseiset yritykset tekevät omassa arjessaan työntekijäkokemuksen hyväksi?

Lue miten voit luoda voittavaa kulttuuria

Raporttimme on sinulle, joka vastaat HR:sta, johtamisesta tai oman tiimisi työntekijöistä. Tulet oppimaan konkreettisten esimerkkien kautta, miten voit luoda
voittavaa strategiaa ja työkulttuuria mitattujen tulosten valossa.

Pääset näkemään vertailun Suomen Parhaiden Työpaikkojen ja toisen merkittävän julkaisun, Suomalaisen työelämän tila 2022 -tutkimuksen, välillä.

Suomalaisen työelämän tila 2022 osoitti karusti, minkälaisessa tilassa työpaikkojen arki ja ihmisten kokemus työpaikoista on. Vain 4/10 työntekijästä kokee työpaikkansa hyväksi. Sen sijaan Parhaissa Työpaikoissa jopa 9/10 työntekijästä kokee monen asian, kuten hyvän viestinnän, osallistamisen ja kehittymismahdollisuuksien todeksi omalla työpaikallaan. Kumpaan joukkoon haluat oman yrityksesi kuuluvan?

Lataa Suomen Parhaat Työpaikat 2022 -raportti

Luottamukseen perustuvan yrityskulttuurin rakentamisessa korostuu kolme asiaa: arvot, johtamisen vaikuttavuus ja inhimillisen potentiaalin maksimointi. Se, miten nämä valjastetaan liiketoiminnan ja työntekijäkokemuksen hyväksi, aukeaa raporttimme sivuilla.

Tutustu ratkaiseviin tekijöihin lisää ja lue Suomen Parhaiden Työpaikkojen esimerkeistä!

"*" näyttää pakolliset kentät