Lataa maksuton raporttimme

Suomen Parhaat Työpaikat™ 2023 -raportti

Great Place To Work® on julkaissut vuoden 2023 Suomen Parhaat Työpaikat. Raporttimme sivuilta selviää, millainen johtajuus rakentaa hyvinvoivaa kulttuuria ja mikä erottaa Parhaat Työpaikat muista?

”Nyt johdetaan sumussa” Kuinka Suomen Parhaat Työpaikat 2023 tässä tilanteessa navigoivat? 

Johtajat ovat viime vuoden aikana joutuneet navigoimaan, miten johdetaan silloin, kun maailma on kollektiivisesti nostanut kädet pystyyn ja lakannut uskomasta, että tulevaa voisi ennustaa. Johdon kokemuksen useiden, yllättävien, yhtäaikaisten kriisien ajalta tiivistääkin metafora: ”Nyt johdetaan sumussa”. Vallitsevassa työelämäkeskustelussa meitä ympäröivä maailma nähdään uhkaavana paikkana ja työelämä kuluttavana kokemuksena, jolle työntekijät uhraavat hyvinvointinsa. 

Samaan aikaan ja ”samassa sumussa” Suomen Parhaiden Työpaikkojen tutkimustulokset ovat pysyneet korkealla tasolla. 88 % Parhaiden Työpaikkojen työntekijöistä kertoo mitattujen hyvän työpaikan ominaisuuksien toteutuvan omassa työpaikassaan. Näissä suomalaisissa työpaikoissa työntekijät voivat siis todella hyvin ja elävät jo nyt kestävää työarkea.  

Se, miten parhaissa yrityksissä johdetaan ja päästään huipputuloksiin tässä tilanteessa, selviää raporttimme sivuilta.

👉 Tässä raportissa tarkastelemme Suomen Parhaita Työpaikkoja 2023 seuraavien teemojen kautta: 

  1. Johtamisen vaikuttavuusluvut 
  1. Neljä johtamisen suuntaa 
  1. Voittajacase: Savonia-ammattikorkeakoulu 
  1. Tie kuluttavasta kestävään työelämään 

Raporttimme on erityisesti suunnattu yritysjohdolle ja HR-vastaaville. Tutustu ratkaiseviin tekijöihin ja lue case-esimerkkejä Suomen Parhailta Työpaikoilta!

"*" näyttää pakolliset kentät