Parempaa (työ)elämää podcast 9.4.2024

Jakso 3: Onnelliset kasvun tekijät

MTB-Siivouspalvelulla välittäminen ja arvostus ohjaavat kaikkea tekemistä.

Kuuntele alta podcast-jakso, jossa syvennytään siihen, miten onnelliset työntekijät ja välittäminen vaikuttavat liiketoimintaan.

Jakson sisältö

“Onnelliset työntekijät, tyytyväiset asiakkaat,” on MTB-Siivouspalvelun myynti- ja markkinointijohtaja Nea Backströmin ja toimitusjohtaja Mia Backströmin mukaan yrityksen toiminnan johtoajatus.

Great Place To Work -tutkimuksen tulokset kertovat, että 98 % kyselyyn vastanneista työntekijöistä on sitä mieltä, että MTB-Siivouspalvelu on kokonaisuudessaan erittäin hyvä työpaikka.

Ihmisistä välittäminen on totisesti kaiken keskiössä MTB-Siivouspalvelun kulttuurissa, mutta mistä tällainen toimintatapa kumpuaa? Miksi tämän perheyrityksen omistajat uskovat, että työntekijöiden onnellisuuteen kannattaa panostaa ja miten se näkyy arjessa? 

Näitä kysymyksiä pohditaan Parempaa (työ)elämää -podcastin 3. jaksossa juontaja Saana Rossin, Great Place To Work Suomen toimitusjohtaja Kirsi Ilmastin ja MTB-Siivouspalvelun kanssa.

Alta pääset kuuntelemaan jakson.

Jakso on kuunneltavissa myös Spotifyssa ja  Youtubessa. Voit myös lukea parhaita poimintoja keskustelusta artikkelistamme.