Parempaa (työ)elämää podcast 30.4.2024

Jakso 6: Vapaus ja vastuu

Suomen Digimarkkinointi (SDM) on työpaikka, jossa vapaus ja vastuu sanovat käsipäivää. Mallissa olennaista on luottamus työntekijöiden ja johtajien välillä. Miten tällainen yrityskulttuuri saadaan kukoistamaan?

Kuuntele alta podcast-jakso, jossa sukelletaan syvemmälle siihen, miten SDM on rakentanut kulttuurinsa yhteisöohjautuvuuden ja valmentavan johtamisen ympärille.

Suomen Digimarkkinointi vapaus ja vastuu

Jakson sisältö

Suomen Digimarkkinoinnissa työntekijät saavat vapautta ja vastuuta. Poikkeuksellisen hyvä työkulttuuri on huomattu useita kertoja eri tahoilta tulleiden palkintojen myötä.

Great Place To Workin data todistaa samaa – 100 % työntekijöistä sanoo, että SDM on kokonaisuudessaan erittäin hyvä työpaikka.

Miten saavutetaan luottamus työntekijöiden ja johtajien välillä? Entä minkälaiset rakenteet tarvitaan, että vapaus ja vastuu voivat kukoistaa?

Vapauden ja vastuun tasapainoa pohtivat studiossa juontaja Saana Rossi, Great Place To Work Suomen toimitusjohtaja Kirsi Ilmasti sekä SDM HR-johtaja Paula Rautiainen ja toimitusjohtaja Jaakko Suojanen.

Alta pääset kuuntelemaan jakson.

Jakso löytyy myös Spotifysta ja YouTubesta. Voit myös lukea parhaita poimintoja keskustelusta artikkelistamme.