AbbVie Oy

96%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Kun ihminen sairastuu, hänestä aletaan puhua potilaana. Sen rinnalla hän toivoo tulevansa kohdatuksi myös ihmisenä. Huolineen, tunteineen ja toiveineen. Teemme uusien hoitojen tutkimisessa yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja annamme paljon painoa myös potilaiden omalle kokemukselle hoidostaan. Parasta potilaskeskeisyyttä on ihmiskeskeisyys, joka kiteytyy kiteytyy mottoomme "Aina ihminen". AbbVie on yksi maailman suurimmista lääkeyrityksistä. Tavoitteemme on parantaa vakavien sairauksien kanssa elävien ihmisten elämänlaatua. Terveydenhuollon ammattilaisille tavoitteenamme on tarjota lääkeluokkansa parhaita tai uusia vaikutusmekanismeja hyödyntäviä ratkaisuja. Haluamme olla lääkealan paras ja kiinnostavin työpaikka. Suomessa meitä on jo noin 100 työntekijää ja toimistomme sijaitsee Helsingissä, Pasilassa.

Henkilöstö

97

Toimiala

Bioteknologia ja lääkkeet

Pääkonttori

Helsinki

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

96 % AbbVien työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

100 %

Organisaatioon tullessaan uudet työntekijät tuntevat itsensä tervetulleiksi.

99 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta.

99 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

99 %

Olen ylpeä kertoessani muille työskenteleväni täällä.

99 %

Tämä on fyysisesti turvallinen työpaikka.

Työntekijöiden kommentteja

"Poikkeuksellisen hyvät edut omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Vahva kollegiaalinen tuki ja tiimihenki, hyvät esihenkilöt. Vahva organisaatiokulttuuri, joka tulee koko globaalista organisaatiosta."

"Abbviellä on aina mahtavaa ollut se että yksilöt, brand tiimit ja funktiot ovat saaneet toimia useassa asiassa parhaina asiantuntijoina ja yrityksen johto näkee arvokkaana sen että affiliaatissa tiimit saavat vaikuttaa ja päättää monesta asiasta tiimeinä. Yritystä johdetaan mieluummin alhaalta ylöspäin organisaatiossa kuin ylhäältä alas. Tämän uskon asiantuntijaorganisaatiossa johtavaan sitoutuvaan, motivoituneeseen ja rohkeaan tapaan työskennellä ja viedä asioita eteenpäin."

AbbVien elämää!