Ahjo Communications Oy

71%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Ahjo on strateginen viestintätoimisto, jossa on paloa. Meillä työskentelee viestinnän ja valmentamisen ammattilaisia, jotka syttyvät merkityksellisyydestä ja muutoksesta. Haluamme uudistaa viestintää ja viestintäkulttuuria kirkastamalla arvot, lisäämällä vuoropuhelua ja muuttamalla johtamista arvopohjaiseksi. Ahjolla on mutkaton ja ihmislähtöinen kulttuuri, jossa arvot laatu, rakkaus ja rohkeus näkyvät. Kukaan ei tee yksin töitä ja meillä ei kilpailla, apua saa aina, aina voi kysyä ja kannustamme eteenpäin. DISCit auttavat ymmärtämään toisiamme paremmin ja luovuuspäivät, pikkujoulut ja kesäjuhlat yhdistävät. Välitämme toisistamme ja haluamme tuoda myös asiakkaille positiivista tekemisen meininkiä. Haluamme tehdä asiat kerrasta oikein, esittää oikeat kysymykset ja ymmärtää asiakasta. Meillä ei turhaan pidetä palavereja, pikaviestit varmistavat läsnäolon, vaikka teemme töitä hybridisti. Viihtyisät tilat ovat käytössä Leipätehtaalla, jos niin haluaa. Olemme huippuiloisia ja ylpeitä, että yleisarvosanalla olemme toimistojen TOP10-listalla (Taloustutkimus 2023) ja asiakkaamme suosittelevat meitä.

Henkilöstö

15

Toimiala

Viesintä ja suhdetoiminta

Pääkonttori

Helsinki

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

71 % Ahjo Communicationsin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

100 %

Täällä ihmiset välittävät toisistaan

100 %

Johto luottaa, että ihmiset tekevät työnsä hyvin ilman jatkuvaa tarkkailua.

100 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta sukupuolesta.

100 %

Työpanokseni on tärkeä.

100 %

Ihmiset välttävät oman edun tavoittelua ja selkään puukottamista toimintatavoissaan.

Työntekijöiden kommentteja

"Meillä pyritään poikkeuksellisen paljon diversiteettiin ja sitä arvostetaan. Meillä myös välitetään toisistamme ja kysellään kuulumisia monta kertaa viikossa. #Ahjoyhdessä on käsite, joka kertoo toisistaan välittämisen kulttuurista. Se on mielestäni poikkeuksellista."

"Matala hierarkia, joustavuus, työkavereilta saatava tuki ja apu. On aidosti kiva tulla töihin ja viettää työkavereiden kanssa aikaa. Koska organisaatio on pieni, jokaista sen jäsentä on helppo lähestyä."

Ahjo Communications:in elämää! 😍