Arjen Avuxi Oy

100%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Olipa kerran unelma luoda maailman paras työpaikka. Jokainen päätös, jokainen toimi tähtää siihen, että siivous, avustus ja pesulatyö olisi mielekästä ja sitä olisi mukavassa porukassa ihana tehdä! Niin, että työtä jaksaa tehdä huononakin aamuna. Varsinkin siivoustyöstä on yleisesti vaikea saada arvostusta. Virheet on paljon helpompi huomata, silti päivästä ja viikosta toiseen meidän asiakkaatkin huomaavat millaisia supertyyppejä meillä on töissä. He ilahtuvat saamastaan palvelusta niin, että jopa kirjoittelevat ja soittelevat antaakseen palautetta. Kannustamme henkilöstöä huolehtimaan itsestään ja kokeilemme yhdessä erilaisia hyvinvointia tukevia "lajeja" ja touhuja noin kerran kuukaudessa. Olemme rakentaneet myös varhaisen välittämisen mallin vaikeiden aikojen huomaamiseksi, jotta ehdimme auttaa, ennen kuin ongelma syntyy.

Henkilöstö

14

Toimiala

Siivous- ja kotityöpalveluyritys

Pääkonttori

Pyhäjärvi

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

100 % Arjen Avuxi työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

100%

Voin luottaa ihmisten yhteistyöhalukkuuteen.

100%

Uskon, että johto irtisanoo henkilöstöä vasta viimeisenä vaihtoehtona.

100%

Työpaikallani on ystävällinen ilmapiiri.

100%

Olen ylpeä siitä, mitä saamme aikaan.

100%

Johto panostaa ihmisten hyvinvointiin.

Työntekijöiden kommentteja

"Huumori on erittäin hyvää, tiimiin kuuluu monen ikäisiä ihmisiä sekä todella erilaisia persoonia. Pomot ovat joustavia ja heitä myös kiinnostaa työntekijöiden työn ulkopuolinen elämä. He kyselevät kuulumisia ja parhaita asioita päivässä. He joustavat työajoissa ja koittavat parantaa työntekijöin oloa töissä parhain keinoin."

"Poikkeuksellisen avoin ja ystävällinen ilmapiiri. Työntekijät saa positiivista palautetta lähes päivittäin. Kaikki työntekijät ja "pomot" ovat tärkeä osa työyhteisöämme ja puhallemme kaikki yhteen hiileen! Vaikutusmahdollisuuksia on paljon (työtavat, tykypäivät, omat työajat ym). Työntekijöiden hyvinvoinnista pidetään erityisen hyvää huolta: mm tykypäivät ovat n.1×kk! Ja työntekijöillä on todella paljon työsuhde-etuja (auton käyttö esim muuttokuormaan, palju, sup-lauta ym). Jokainen saa olla oma itsensä, huumori kukkii ja saa olla myös surullinen, jolloin saa tukea. Tämä työpaikka on vaan niin paljon enemmän kuin vain työpaikka!"

Arjen Avuxi elämää!