Aste Helsinki Oy

94%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Asteella kehitämme ja tehostamme asiakkaidemme liiketoimintaa monipuolisen osaamisen ja parhaiden teknologisten ratkaisujen kautta. Tunnemme niin printin kuin verkonkin toimintatavat ja teknologiat kuin omat taskumme. Aste tarjoaa suunnittelun, tuotannon ja ylläpidon palvelut yhtenä kokonaisuutena. Asteella työskentelee yli 130 oman alansa huippuammattilaista: designin, markkinoinnin, prosessien ja teknologian osaajia. Ainutlaatuinen tuotevastaava-mallimme on yhdistelmä itseohjautuvuutta, tiivistä asiakasyhteistyötä sekä tilaa kasvaa ja kehittyä.

Henkilöstö

136

Toimiala

Media

Pääkonttori

Helsinki

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

94 % Aste Helsingin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

98 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta iästä.

97 %

Täällä ihmisille annetaan paljon vastuuta.

96 %

Johto luottaa, että ihmiset tekevät työnsä hyvin ilman jatkuvaa tarkkailua.

96 %

Johto ymmärtää, että työssä voi tapahtua inhimillisiä virheitä.

95 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta sukupuolesta.

Työntekijöiden kommentteja

"Ihmiset saavat olla Asteella juuri sellaisia kuin he ovat. On hienoa, että joillakin voi olla myös mahdollisuuksia tuoda Asteelle jotain sellaista työkokemusta, jota ei oltaisi osattu edes pyytää, mutta siitä voi olla hyötyä kyseisen henkilön asiakkuudessa. Myös luottamuksen kulttuuri, matalahierarkisuus ja suoraviivaisuus ovat asioita, jotka tekevät Asteesta mieluisan työpaikan."

"Tässä työpaikassa on ymmärretty se seikka, että jos työntekijöitä oikeasti arvostetaan ja kuunnellaan ja annetaan sopivasti vastuuta ja kannustetaan ja luotetaan ja heistä aidosti välitetään, niin vastavuoroisesti työntekijä haluaakin antaa riemumielin oman panoksensa ihan satakymmenenprosenttisesti. Ja sama koskee siis sekä johtoa, esimiehiä, tiimivastaavia että kollegoja, eli asenne näkyy kaikilla tasoilla ja joka suuntaan. Myös asiakkaisiin :)"

Elämää Aste Helsingillä!