Bassadone Automotive Nordic Oy

90%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Bassadone Automotive Nordic Oy on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä. Liiketoiminnot kattavat Suomen ja Baltian maat. Vuonna 2021 yhtiöryhmän liikevaihto oli 635 miljoonaa euroa ja tänä päivänä työllistämme noin 450 henkeä. Maahantuomiamme merkkejä Suomessa ovat Citroën, Dacia, DS, Hyundai, Isuzu, Lotus, Peugeot, Renault, Suzuki ja SsangYong. Bassadone Automotive Nordic on alansa edistyksellisin digitaalisten palvelujen tarjoaja. Maahantuontitoimintojen lisäksi yhtiöryhmään kuuluu vakuutustuotteita tarjoava Bassadone Insurance Services sekä Eurorepar-monimerkkivaraosa- ja huoltoketju. Yhtiön oma vähittäiskauppa Autoverkkokauppa.fi on ollut ensimmäinen autoliike Suomessa, joka tarjoaa myös täysin digitaalisen palvelun 24/7. Vuonna 2022 Autoverkkokauppa avasi Suomen ensimmäisen autojen digishopin Hämeenlinnaan.

Henkilöstö

295 Suomessa

Toimiala

Muu

Pääkonttori

Vantaa

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

90 % Bassadone Automotive Nordic Oy:n työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

96 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

95 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta sukupuolesta.

94 %

Täällä voin olla oma itseni.

93 %

Organisaatioon tullessaan uudet työntekijät tuntevat itsensä tervetulleiksi.

88 %

Olen ylpeä kertoessani muille työskenteleväni täällä.

Työntekijöiden kommentteja

"Hyvä ja reilu työyhteisö sekä terve ilmapiiri. Ihanat työkaverit. Matala hierarkia. Vapaus tehdä työt parhaaksi katsomallaan tavalla, johon myös luotetaan. Ymmärretään, että työntekijällä on myös vapaa-aika ja panostetaan selkeästi myös työhyvinvointiin/yksilöiden hyvinvointiin. Olen todella iloinen hyvistä tyhy-päivistä ja mahdollisuudesta esim. liikuntaryhmään. Erityistä mainintaa ansaitsee mielestäni myös laaja työterveyshuolto. Jos työt tuntuvat joskus hankalilta, niin aina saa tukea ja tsemppiä. Yhtään liikaa hehkuttamatta koen, että tämä on paras työpaikka ja työyhteisö jossa olen ollut."

"Ammattitaitoinen ja motivoitunut työyhteisö sekä henkilöstö. Eteenpäin vievä, rakentava ja ymmärtävä tekeminen sekä yhteishenki alan sisäisestä ja yleisestä taloustilanteesta huolimatta. Simply GPTW!"

Bassadone Automotive Nordicin elämää!