Digita Oy

83%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Digitalla on kaksi pääliiketoiminta-aluetta: Broadcasting ja Telecom. Broadcasting käsittää radio- ja tv-palvelumme laajasti. Yhtiömme ainutlaatuiset yhteydet mahdollistavat kuvan, äänen ja tiedonkulun tv:n, radion ja internetin kautta. Tuotamme myös radiopalveluita kaikkialla Suomessa vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelumme sopivat erilaisiin tarpeisiin: tuotamme laadukasta radiopalvelua mittakaavasta riippumatta, yksittäisestä lähettimestä valtakunnalliseen peittoon. Lyhytaikaiset ja yksittäisiin tapahtumiin liittyvät radiolähetykset ”tapahtumaradiot” ovat yleistyneet vuosien varrella, jotka voimme toimittaa lyhyillä toimitusajoilla. Telecom-liiketoimintamme painopisteenä ovat digitaaliseen infrastruktuurin pohjautuvat palvelut: esineiden internet eli IoT, Data Center, Mastojen ja laitetilojen omistaminen ja hallinnointi (tilapalvelut) sekä Asiantuntijapalvelut. Digita tarjoaa yritysten käyttöön myös privaattiverkkoratkaisujaan.

Henkilöstö

198

Toimiala

Informaatioteknologia

Pääkonttori

Helsinki

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

83 % Digitan työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

96 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta.

94 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

93 %

Työpanokseni on tärkeä.

93 %

Organisaatioon tullessaan uudet työntekijät tuntevat olonsa tervetulleiksi.

92 %

Täällä ihmisille annetaan paljon vastuuta.

Työntekijöiden kommentteja

"Työilmapiiri on hyvä ja voin luottaa kollegoihini ja heidän apuunsa pääsääntöisesti. Digitalla on iso merkitys suomalaisessa tiedonvälityksessä ja uusien teknologioiden tuomisessa markkinalle, tämä inspiroi työtäni."

"Minulle tässä työpaikassa tekee erityisen houkuttelevaksi työtehtävien monipuolisuus. Työssäni on mahdollisuus tarttua erilaisiin haastaviin tehtäviin, mikä antaa minulle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää taitojani jatkuvasti. Lisäksi tiimi, jossa työskentelen on todella vaikuttava. Kollegani ovat erityisen taitavia, motivoituneita ja yhteistyöhaluisia. Vahva tiimihenki ja positiivinen ilmapiiri ovat olennainen osa hyvää työympäristöä, ja uskon, että nämä tekijät mahdollistavat tehokkaan työskentelyn ja konkreettisten tulosten saavuttamisen."

Elämää Digitalla!