Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy

87%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Dittmar & Indrenius, tuttavallisemmin Dittis, on asianajotoimisto, jossa asiakas ja tiimi tulevat ennen kaikkea. Olemme kulttuurivetoinen asianajotoimisto ja haluamme olla henkilöstöllemme paras paikka kehittyä niin ammatillisesti kuin ihmisenä. Keskitymme haastavaan liikejuridiikkaan ja tarjoamme asiakkaillemme näkemyksellisiä neuvoja ja ylivoimaista lisäarvoa. Olemme koko pitkän historiamme ajan olleet asiakkaillemme se luotettu kumppani, jonka puoleen käännytään erityisesti niissä kaikista vaativimmissa asioissa: suurissa yritysjärjestelyissä, monimutkaisten erimielisyyksien ratkaisemisessa ja muissa liiketoiminnan murrostilanteissa. Korkea tavoitetasomme yhdistettynä inhimillisyyteen - juuri ne samat asiat, jotka ohjaavat meitä sisäisesti - ovat avain myös tulevaisuuden asiakkaidemme parhaaseen mahdolliseen asiakaskokemukseen.

Henkilöstö

120

Toimiala

Asiantuntijapalvelut

Pääkonttori

Helsinki

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

87 % Dittmar & Indrenius Asianajotoimiston työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

100 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta.

99 %

Tämä on fyysisesti turvallinen työpaikka.

98 %

Organisaatioon tullessaan uudet työntekijät kokevat itsensä tervetulleeksi.

98 %

Täällä ihmiset välittävät toisistaan.

95 %

Uskon, että johto irtisanoo henkilöstöä vasta viimeisenä vaihtoehtona.

Työntekijöiden kommentteja

"Kulttuurin kulmakivet ja määrittelemämme arvot eivät ole vain sanahelinää. Ne näkyvät päivittäisessä työskentelyssä ja niistä puhutaan ja muistutetaan. Tuntuu, että niiden mukaan pyritään aidosti toimimaan. Meillä on mielestäni aivan poikkeuksellisen hyvä yhteishenki ja poikkeuksellisen mukavia työntekijöitä menossa mukana."

"Kollegojen - niin kokeneiden kuin aivan nuorimpienkin - osaaminen ja kovaan panostamiseen perustuva työn laatu tekevät aina kerta kerran jälkeen vaikutuksen. Olen vilpittömän onnellinen, että tänne Dittikselle on päätynyt töihin erityisesti sellaisia ihmisiä, jotka kovalla palollaan, omistautuneisuudellaan ja ammattiylpeydellään jaksavat toistuvasti ylittää itsensä ja heihin kohdistuvat odotukset arjessa. Tärkeintä tässä ovatkin juuri ihmiset - kaikki omine persoonallisuuksineen, poikkeavine vahvuuksineen ja lämpimän yhteisön tunteen luovine piirteineen."

Elämää Dittmar & Indrenius Asianajotoimistossa!