Hilti (Suomi) Oy

89%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Hilti suunnittelee, valmistaa ja myy rakennusalalle sekä teollisuuteen suunnattuja edistyneitä teknisiä ratkaisuja, ohjelmistoja ja palveluja, jotta asiakkaidemme rakennushankkeiden toteutus olisi helpompaa, turvallisempaa, kestävämpää ja tuottavampaa. Ratkaisumme koostuvat muun muassa ankkurointi-, palontorjunta- ja asennusjärjestelmistä, mittaus-, tunnistin- ja sähkötyökaluista sekä kalustonhallinta- ja suunnittelupalveluista.
Sen lisäksi että luomme intohimoisesti innostuneita asiakkaita, haluamme toimintatavoillamme rakentaa parempaa tulevaisuutta meille kaikille. Haluamme vaikuttaa positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan sekä luoda osaltamme maailmaa, jossa rakennusteollisuuden negatiiviset vaikutukset ovat entistä pienempiä. Voimme auttaa rakennusalaa muuttamaan toimintaansa kestävämmäksi ja varmistamaan pitkän aikavälin menestymisen ottamalla käyttöön liiketoimintastrategioita, joissa otetaan taloudellisten tekijöiden lisäksi huomioon ympäristön tila sekä henkilöstön ja yhteiskunnan hyvinvointi.

Henkilöstö

264

Toimiala

Rakennusvälineet, ohjelmistot ja palvelut

Pääkonttori

Espoo

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

89 % Hiltin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

97%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

96%

Tämä on fyysisesti turvallinen työpaikka.

96%

Uskon, että johto irtisanoo henkilöstöä vasta viimeisenä vaihtoehtona.

95%

Organisaatioon tullessaan uudet työntekjiät tuntevat itsensä tervetulleiksi.

95%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta.

Työntekijöiden kommentteja

"Tässä työpaikassa mennään ihmiset edellä. Yritys tunnistaa henkilöstönsä yrityksen tärkeimpänä voimavarana ja kilpailukeinona. Yritys toimii ja puhaltaa hiileen kuin menestyvä jääkiekkojoukkue."

"Hiltillä koen aidosti, että olen elävä ja ajatteleva ihminen, enkä vain ratas koneistossa. Koen, että oma hyvinvointini on tärkeämpää kuin tuloksen tekeminen, mikäli nämä olisivat joskus ristiriidassa, ja tämä tekee Hiltistä hyvän työpaikan minulle. Hiltin toiminta vastaa omia arvojani. Hiltillä kehotetaan jatkuvasti tasapainottamaan vapaa-aika ja työaika. Hiltillä minua ei ole vielä koskaan pyydetty venymään omien rajojeni ylitse. Mielestäni Hiltillä keskitytään olennaiseen, enkä ole havainnut mikromanageerausta laisinkaan. Työnantajan tuki etätyöskentelyyn on minulle suuri plussa.Kaikenkaikkiaan olen erittäin tyytyväinen Hiltiin työnantajana ja koen, että en haluaisi lähteä täältä tarkistamaan, olisiko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella. En ole ihan varma, voiko muualla olla vihreämpi nurmikko kuin Hiltillä."

Elämää Hiltillä!