Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö HOAS

84%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoas on yleishyödyllinen säätiö, joka on perustettu vuonna 1969 opiskelijoiden toimesta, opiskelijoita varten. Perustamisesta asti tavoitteena on ollut helpottaa opiskelijoiden asuntotilannetta pääkaupunkiseudulla. Hoas vuokraa, rakennuttaa ja ylläpitää asuntoja pääkaupunkiseudulla peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa tutkintoaan päätoimisesti suorittaville opiskelijoille. Toiminnassa ovat mukana Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunnat sekä 10 muuta ylioppilaskuntaa ja ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntaa. Hoasilla työskentelee yli 80 asiakaspalvelun, isännöinnin, rakennuttamisen ja taloushallinnon ammattilaista, jotka huolehtivat noin 18 000 asukkaan palveluista ja asiakaskokemuksesta yhdessä palveluntuottajakumppanien kanssa.

Henkilöstö

86

Toimiala

Kiinteistöt

Pääkonttori

Helsinki

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

84 % Hoasin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

99%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta.

97%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

97 %

Täällä ihmiset juhlistavat erityistapahtumia.

95 %

Johto luottaa, että ihmiset tekevät työnsä ilman jatkuvaa tarkkailua.

93 %

Tavat, joilla vaikutamme yhteiskuntaan ovat minusta hyviä.

Työntekijöiden kommentteja

"Ideat otetaan todella hyvin vastaan ja saan niin paljon vastuuta kuin vain haluan ottaa ja siitä tulee arvostettu olo. Ihmiset luottavat minuun työntekijänä. Saan viedä kehityideoita eteenpäin ja kaikki kannustavat viemään ideoita eteenpäin. Olen kasvanut paljon täällä työskennellessäni ja olen aina saanut tukea kun olen sitä tarvinnut. Olen erittäin kiitollinen kaikista mahdollisuuksista jota olen saanut täällä ja olen iloinen että olen saanut näyttää omat taitoni."

"Ihmiset ja rento ilmapiiri! Tuntuu, että ihmiset välittävät aidosti toisistaan, käytävillä jutellaan ja tarvehditään. Ylintä johtoa myöten ihmiset on helposti lähestyttäviä, ovet on auki ja kaikkia arvostetaan yhtälailla työyhteisön jäseninä. Täällä iloitaan ja juhlistetaan saavutuksia ja merkkipäiviä, sellaiset hetket on tärkeitä yhteishengen luojia. Ihmisten hyvinvoinnista pidetään huolta, työterveyspalvelut on todella kattavat ja koulutuksia tarjotaan paljon. Tuntuu, että olemme yhteisellä asialla ja että työllämme on tärkeä merkitys. Vaikka meillä on paljon tavoitteita itsellemme ja työllemme, työn teko on kuitenkin inhimillistä, eikä pelkkää entistä parempien tuloksien tavoittelua. Eteneminen työuralla on meillä helppoa, arvostetaan enemmän hyviä tyyppejä ja asennetta, kuin koulutusta. Työntekijöiden vaihtuvuus on välillä suurta, koska meillä tarvitaan paljon kesäapureita, mutta kaikki uudet ihmiset sulautuvat aina hyvin joukon jatkoksi. Tuntuu, että jokaista arvostetaan ja jokaisen työpanoksella on merkitystä."

Hoasin elämää!