Hoivatilat Oyj

100%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Hoivatilat on aktiivinen ja toimeenpaneva kiinteistökehitysyhtiö, joka on keskittynyt kasvukaupunkien ja niiden kehyskuntien alueille. Luomme parempaa yhteiskuntaa ja palveluympäristöjä yhdessä kumppaneidemme kanssa. Toimimme Suomessa ja Ruotsissa osana Aedifica-ryhmää. Tarjoamme sekä yksityisille ja kolmannen sektorin operaattoreille, että julkisen sektorin asiakkaille selkeän ja kilpailukykyisen tavan toteuttaa laadukkaat erityiskiinteistöt palveluna. Ymmärrämme kuntien ja operaattoreiden toiveet ja tarpeet. Palvelumallimme kattaa maanhankinnan, suunnittelun, rakennuttamisen ja rahoituksen sekä kiinteistöjen laadukkaan ylläpidon. Tunnemme toimijat ja toimialan erityissäädökset. Olemme pitkäaikainen ja vastuullinen kiinteistökumppani.

For nearly 20 years, Aedifica has been building futureproof healthcare real estate, focusing particularly on housing for elderly people with care needs. In 8 European countries, we create added value for society at large by developing and investing in innovative and sustainable residential care concepts that put our residents centre stage and allow them to receive care in the way they prefer. We have developed a portfolio of >610 properties, worth >€5.8 billion. At our headquarters in Brussels, we have an operations, finance, investment and legal team. In addition, we have local teams in each country in which we operate.

Henkilöstö

32

Toimiala

Rakennus ja kiinteistöt

Pääkonttori

Oulu

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

100 % Hoivatilojen työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

100%

Organisaatioon tullessaan uudet työntekijät tuntevat itsensä tervetulleeksi.

100%

Johdon toimintatapa on rehellinen ja eettinen.

100%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta iästä.

100%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

100%

Täällä voin olla oma itseni.

Työntekijöiden kommentteja

"Työkaverit, jotka auttavat aina tarvittaessa, avoin ja luottamukseen perustuva työyhteisö."

"Hoivatiloilla on mahtava ja sitoutunut työyhteisö, enempää en voisi vaatia. On suuri etuoikeus, että saan olla mukana."

Elämää Hoivatiloilla! 🤩