JYSK OY

75%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

JYSK on kansainvälinen, tanskalaislähtöinen kodin sisustuksen jälleenmyyntiketju. Tarjoamme nukkumiseen ja kodinsisustukseen liittyviä sisustusratkaisuja skandinaaviseen tyyliin. Meillä yhdistyy laaja valikoima, palvelun ja ostamisen helppous. Palvelemme Suomessa 93 myymälässä ja verkkokaupassa, työllistäen noin 900 JYSKiläistä. Visiomme on olla kaupan alan paras ja halutuin työnantaja. Työskentelemme ahkerasti kehittääksemme JYSKistä entistä houkuttelevamman työpaikan ja haluamme, että työntekijämme nauttivat työstään. Tarjoamme monia ura- ja koulutusmahdollisuuksia niin Suomessa, kuin kansainvälisestikin. Vastuullisena työpaikkana meille yhdenvertaisuus ja moninaisuus työyhteisössä on osa kulttuuria. Yli 3200 myymälää ja verkkokaupat 48 maassa takaavat sen, että JYSK voi tarjota aina huipputarjouksia ja hyvää palvelua lähellä asiakasta.

Henkilöstö

896

Toimiala

Vähittäiskauppa & verkkokauppa

Pääkonttori

Tanska

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

75 % JYSK:n työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

96%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

95%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta sukupuolesta.

92%

Uskon, että johto irtisanoo henkilöstöä vasta viimeisenä vaihtoehtona.

91 %

Täällä työntekijöille annetaan paljon vastuuta.

89%

Organisaatioon tullessaan uudet työntekijät tuntevat itsensä tervetulleeksi.

Työntekijöiden kommentteja

"Loistava tiimihenki myös eri osastojen ja tiimien kesken, hyvä fiilis välittyy. Motivoiva bonusjärjestelmä ja etenkin tänä vuonna kilpailukalenteri todella onnistunut. Monesti myös pelkät tiimin yhteiset illat/pizzat saavat yleisen fiiliksen nousemaan. Mahdollisuus kehittyä ja edetä uralla uusiin tehtäviin, myös oman roolin sisällä."

"Ehdottomasti työyhteisö. Omat työkaverit, joiden kanssa viihtyy jokaisessa vuorossa. Aina on kiva tulla töihin, kun tietää, että töissä näkee ihania työkavereita ja on hauskaa. Ihan ensimmäisestä työpäivästä alkaen olen tuntenut oloni kotoisaksi ja, että kuulun tänne. Kaikki, joiden kanssa on tehnyt töitä ja keihin on tutustunut, ovat olleet ihan mahtavia ihmisiä."

JYSK:in elämää!

JYSK:in työntekijöitä hymyilee JYSK-myymälän edessä.