Leijona Catering Oy

71%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluita tarjoava 100 %:sti suomalainen yhtiö. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakaslähteisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on yli 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Keittiöissämme yhdistyvät rautainen kokemus ja jatkuva uuden oppiminen. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Huolehdimme pippurisella lämmöllä kaikista ihmisistä, ravintola-alan entistä paremmasta huomisesta sekä yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista. Luomme eväitä hyvään elämään! Olemme savuton ja Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi

Henkilöstö

508

Toimiala

Majoitus- ja ravitsemistoiminta

Pääkonttori

Kuopio

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

71 % Leijona Cateringin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

93%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta.

91%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

89%

Työpanokseni on tärkeä.

87%

Täällä voin olla oma itseni.

84%

Pystyn järjestämään töistä vapaata tarpeen vaatiessa.

Työntekijöiden kommentteja

"Hyvä henki tekee kiireen keskelläkin päivästä ihan parhaan, omassa tiimissä jokainen auttaa tarvittaessa, että saadaan asiakkaat palveltua parhaalla mahdollisella tavalla asemasta riippumatta. Hyvät ja laajat työterveyspalvelut. Yhteiset tekemiset myös työajan ulkopuolella, monipuoliset työtehtävät."

"Positiivinen ilmapiiri työpaikalla, kuin toinen perhe olisi. Teemme kaikki kunnioitettavaa työtä ja töihin tulee aina mielellään."

Elämää Leijona Cateringilla!