Leijona Catering Oy

74%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluita tarjoava 100 %:sti suomalainen yhtiö. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakaslähteisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on yli 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Keittiöissämme yhdistyvät rautainen kokemus ja jatkuva uuden oppiminen. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Huolehdimme pippurisella lämmöllä kaikista ihmisistä, ravintola-alan entistä paremmasta huomisesta sekä yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista. Luomme eväitä hyvään elämään! Olemme savuton ja Great Place To Work -sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi

Henkilöstö

533

Toimiala

Majoitus- ja ravitsemistoiminta

Pääkonttori

Kuopio

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

74 % Leijona Cateringin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

94%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta.

91%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

90%

Työpanokseni on tärkeä.

90%

Täällä voin olla oma itseni.

89%

Tämä on fyysisesti turvallinen työpaikka.

Työntekijöiden kommentteja

"Työpaikasta tekee hyvän ihanat työkaverit, ja hyvä työilmapiiri. Kaveria autetaan aina ja neuvotaan tarvittaessa meidän toimipisteessä, ja pystymme joustavasti sopimaan työkavereiden kanssa päivän työtehtävät ja esimies on antanut meille sopivasti vastuuta sekä luottaa siihen, että osaamme hoitaa työt itsenäisesti. Tarvittaessa saamme ohjausta esimieheltä ja myös avoimesti keskustelemaan esim. uusista toimintatapojen kehittämisestä."

"Meillä on työpaikalla usein hyvä ilmapiiri kiireestä huolimatta ja työporukassamme myös on huumori arvostetussa asemassa. Harvoin on päiviä kun ei tulisi naurettua toverin vitseille tai itsekin niitä heitettyä. Pidän siitä, että jokainen saa olla semmoinen kuin on, myös huonojen vitsiensä kanssa."

Elämää Leijona Cateringilla!