Linjateräs Oy

80%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Linjateräs on erikoistunut kestävään, näyttävään ja kustannustehokkaaseen pulveri- eli jauhemaalaukseen. Pulverimaalauksen lisäksi tarjoamme lisäpalveluita mm. kokoonpanojen, kemiallisen maalinpoiston, laboratoriopalveluiden ja logististen ratkaisujen muodossa. Linjateräs on Suomen suurin toimija omalla alallaan ja tarjoaa ylivoimaisesti markkinoiden nopeimman palvelun ja toimitusajan. Linjateräs palvelee mm. koneenrakennuksen, huonekaluteollisuuden ja rakennusteollisuuden aloilla toimivia asiakkaita. Tampereen Myllypurossa sijaitseva tuotantolaitoksemme työllistää tällä hetkellä noin 50 alan huippuammattilaista.

Henkilöstö

46

Toimiala

Tuotantoteollisuus

Pääkonttori

Tampere

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

80 % Linjateräksen työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

96 %

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta.

96 %

Johdolla on selkeä näkemys siitä, mihin yritys on menossa ja miten sinne päästään.

91 %

Pystyn järjestämään töistä vapaata tarpeen vaatiessa.

91 %

Täällä ihmiset välittävät toisistaan.

89%

Asiakkaamme kokevat organisaatiomme palvelut erinomaisina.

Työntekijöiden kommentteja

"Meidän työpaikassamme jokainen yksilö huomioidaan aidosti ja kaikki yhtiön edut tuotetaan kaikille työntekijöille tasavertaisesti. Meillä on lukemattomia luonteisetuja, jotka yhtiö tarjoaa työntekijöilleen. Muun muassa tykypäivämme ovat palkollista aikaa, jossa yhtiö on jo muutenkin antanut merkittävän rahallisen panostuksen päivän ohjelmaan ja tarjoiluun."

"Olen kokenut esihenkilöiden ja omistajien suhtautuvan minuun sekä muihin työntekijöihin erittäin läheisesti kuten "perheyrityksessä" perheenjäseneen, ongelmia kuunnellaan kuten ystävän ongelmia, ja kaikki pyrkivät löytämään ratkaisun, joka miellyttää sekä työnantajaa että -tekijää. Koen ilmapiirin olevan usein erittäin hyvä, ja kaikki pyrkivät omalla panoksellaan useimmiten pitämään/parantamaan ilmapiiriä jokapäiväisessä työssä."

Linjateräksen elämää!