Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

84%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Forssan ammatti-instituutti järjestää tutkintokoulutusta ja Faktia Oy tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia henkilöstöpalveluita henkilöstövuokraus mukaan lukien. Konserniimme kuuluu myös Fokka Säätiö, joka tuottaa työllisyydenhoidon palveluita. Tuotamme vastuullisena toimijana elinvoimaa monin eri tavoin. Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Meillä työskentelee 180 osaajaa, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, yhdessä tekemiseen ja reiluun asenteeseen. Työskentelemme edelläkävijöinä yhteisöohjautuvassa tiimiorganisaatiossa. Yhteisössämme työskentelee rohkeita uuden rakentajia. Meillä on intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme ovat alansa ylpeitä ammattilaisia, voivat hyvin ja viihtyvät työssään.

Henkilöstö

183

Toimiala

Opetus ja koulutus

Pääkonttori

Forssa

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

84 % Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymän työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

92 %

Työpanokseni on tärkeä.

90 %

Täällä ihmisille annetaan paljon vastuuta.

88 %

Tänne on mieluisaa tulla töihin.

88 %

Tavat, joilla vaikutamme yhteiskuntaan ovat minusta hyviä.

86 %

Johto on pätevä johtamaan organisaation toimintaa.

Työntekijöiden kommentteja

"Yhteisöllisyys ja tuen saanti erilaisissa tilanteissa toimii hyvin koko organisaation välillä. Uuden työntekijän perehdytys on poikkeuksellisen perusteellista ja upeaa."

"Vapaus tehdä työtä ilman, että koko ajan joku hengittää niskaan. Täällä luotetaan työntekijän ammattitaitoon hoitaa työnsä. Aktiivinen kv-toiminta on mielestäni hieno juttu ja täällä kannustetaan kehittämään itsenään."

Elämää Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymässä!