Sadex Oy

97%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Sadex on kotimainen yritys, joka palvelee kaikkia kiinteistön omistajia vedenpoistoon sekä tikas-ja kattoturvallisuuteen liittyvissä asioissa. Tärkein tehtävämme on suojella rakennusta sadevedeltä ja turvata ihmisten liikkuminen katolla ja rakennusten läheisyydessä. Myymme, kehitämme ja asennamme sadevesijärjestelmiä, tikkaita, kattoturvatuotteita, aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmiä sekä parvekevedenpoistotuotteita. Liiketoimintamme ydin on vahvasti digitalisoitu palvelupolkumme sekä yhtenäinen konseptoitu tapamme palvella asiakkaitamme. Sadex palvelee lähes valtakunnallisesti, 10 eri paikkakunnalla yli sadan ammattilaisemme voimin. Henkilöstömme koostuu myyjistä, asentajista, suunnittelijoista, työnjohtajista, varastohenkilökunnasta sekä muista asiakaspalvelijoista ja liiketoiminnan kehittäjistä.

Henkilöstö

95

Toimiala

Rakennus ja kiinteistöt

Pääkonttori

Pirkkala

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

97 % Sadexin työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

100%

Täällä voin olla oma itseni.

99%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta sukupuolesta.

99%

Asiakkaamme kokevat organisaatiomme palvelut erinomaisina.

98%

Johdon toimintatapa on rehellinen ja eettinen.

95%

Olen ylpeä kertoessani muille työskenteleväni täällä.

Työntekijöiden kommentteja

"Johto kohtelee työntekijöitä tasa arvoisesti, ihmisinä ja yksilöinä. Näin ei ole ollut missään aikaisemmassa työpaikassa, jossa olen työskennellyt. Erittäin mukavat työkaverit ympäri Suomen. Yhteiset tapahtumat on aina järjestetty viimeisen päälle. Aitoa iloa toisten onnistumisista."

"Täällä kohdataan kaikki työntekijät tasavertaisina iästä tai roolista riippumatta, otetaan kaikki työntekijät päätöksissä huomioon ja jokainen työntekijä tulee kuulluksi. Ylin johto mukaan lukien on helposti tavoitettavissa ja kaikilta yrityksen työntekijöiltä voi kysyä milloin tahansa apua tai kertoa omista haasteistaan."

Elämää Sadexilla!