Suomen ympäristöopisto SYKLI Oy

89%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Suomen ympäristöopisto SYKLI on valtakunnallinen kouluttaja ja kehittäjä. Meidät tunnetaan työelämän kestävän kehityksen edelläkävijänä. Seuraamme laajasti kestävään kehitykseen, kiertotalouteen ja ilmastoon liittyvää yhteiskunnallista keskustelua, tutkimusta, ratkaisuja ja osaamistarpeita. Sovellamme koulutuksissamme ja kehittämispalveluissamme uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä asiakkaidemme hyödyksi. Opiskelijamme ovat aikuisia, eri aloilla toimivia ammattilaisia ja asiantuntijoita. Tarjoamme tutkintokoulutusta, rekrytoivia koulutusohjelmia, täydennyskoulutusta opettajille ja kasvattajille eri koulutusasteilla sekä lyhyitä koulutuksia, kuten kortti- ja pätevyyskoulutuksia. Räätälöimme henkilöstökoulutukset asiakasorganisaation tarpeiden mukaisesti ja huomioimme opiskelijamme yksilöllisesti. Toimimme yhteistyössä verkostojemme kanssa sekä alueellisesti että valtakunnallisesti, toimialoillamme ja sektorirajoja ylittäen. Kehittämishankkeet tuovat uutta osaamista meille ja yhteistyökumppaneillemme.

Henkilöstö

48

Toimiala

Opetus ja koulutus

Pääkonttori

Riihimäki

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

89 % SYKLI:n työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

100%

Tämä on fyysisesti turvallinen työpaikka.

98%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta.

98%

Organisaatioon tullessaan uudet työntekijät tuntevat itsensä tervetulleeksi.

96%

Pystyn järjestämään töistä vapaata tarpeen vaatiessa.

95%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

Työntekijöiden kommentteja

"Lämmin työyhteisö ja luottamus työntekijöihin. Teemme töitä tärkeän asian äärellä ja se näkyy."

"Syklin uudet arvot ja strategia luovat erinomaisen pohjan ja näyttävät suunnan jokaisen sykliläisen työlle. Niiden laatiminen yhdessä yhteisöllisesti oli viime vuonna hieno voimauttava prosessi, jossa kaikki saivat olla mukana ja vaikuttaa. Osallisuutta ja yhteisöllisyyttä vahvistetaan jatkuvasti Syklissä kaikkien toimesta. Yhteisöllinen aamiainen joka viikko, maanantaipalaverit, Sykli Akatemiat, pedagogiset kahvilat ja Sykli-päivät törmäyttävät ihmisiä ja osaamista jaetaan yli yksikkö ja tiimirajojen. Kokeilukulttuuri kukoistaa ja ketteryys on Syklin vahvuus."

Elämää SYKLI:ssä!