Talgraf Oy

100%

Työntekijöistä sanoo, että tämä on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Yrityksen esittely

Talgraf Oy is a Finnish family- and employee-owned company and is positively proud of it. We provide software and platforms for business management to companies and their stakeholders. The work community consists of 35 curious professionals united by a shared desire to learn, develop, succeed, and grow both as individuals and as a cohesive team. At the core of the company's operations are our customers, whom we all genuinely want to understand and help.

Henkilöstö

35

Toimiala

Informaatioteknologia - Ohjelmistot

Pääkonttori

Kaikki toimistot samanarvoisia, ei pääkonttoria.

Henkilöstö

Demografiset tiedot tässä osiossa (ikä ja työsuhteen kesto) ovat organisaation itse toimittamia.

Ikä

Työsuhteen kesto

Työntekijäkokemus

Trust Index™ -henkilöstötutkimuksella mitattu työntekijäkokemus verrattuna tyypilliseen suomalaiseen yritykseen.

Lue lisää

100 % Talgraf Oy:n työntekijöistä sanoo yrityksen olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

Lähde: Suomalaisen työelämän tila -tutkimus 2022 & Great Place to Work Trust Index -henkilöstötutkimus 2021-2022.

100%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä.

100%

Organisaatioon tullessaan ihmiset tuntevat itsensä tervetulleiksi.

100%

Täällä ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta.

100%

Tämä on fyysisesti turvallinen työpaikka.

100%

Johto on helposti lähetyttävissä ja heille on helppo puhua.

Työntekijöiden kommentteja

"Kyllä se on tämä uskomaton joukkue täynnä yhteen puhaltavia ihmisiä, jotka jakavat riittävän moninaisina yhteisiksi kokemiaan innostavia päämääriä ja visioita. Lisäksi erityistä on yrityskulttuurimme, jossa keskeinen voimavaramme muodostuu tahdostamme tehdä hyvää ympärillemme. Se antaa myös meille oikeuden "elää" ja kukoistaa yksilöinä ja yhteisönä. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä upeaa on myös rohkeutemme. Emme todellakaan anna pelon ohjata elämäämme vaan kuljemme sitä yhdessä rohkeina."

"Nykyään paljon puhutaan työpaikkojen psykologisesta turvallisuudesta, ja jos ei termi ole aiemmin ollut tuttu, niin Talgrafilla sen kyllä oppii ja aistii ensimmäisestä päivästä lähtien. Kynnys asioiden kysymiseen ja ihmettelemiseen on matala, liittyivät ne sitten työtehtävään tai yrityksen toimintatapoihin. Uusien ideoiden ja ajatusten esille tuomiseen kannustetaan eri tahoilta ja monessa yhteydessä. Myös unohdukset, erehdykset ja kömmähdykset saa tuoda/tuodaan esiin turvallisesti ja niihin suhtaudutaan luonnollisina tapahtumina, joista opitaan. Johto näyttää omalla toiminnallaan mallia, mikä näkyy siinä, että arvostavat, luottavat ja kannustavat toimintatavat toteutuvat koko henkilöstön toiminnassa."

Talgraf Oy elämää! 🤩