Webinaari

Miten rakennetaan Suomen paras työpaikka?

Katso tallenne

Miten rakennetaan Suomen paras työpaikka?

Tässä webinaarissa kuulet markkinointitoimisto Unfairin tarinan ja parhaat opit ja oivallukset, joiden ansiosta yritys palkittiin Suomen Parhaana Työpaikkana sekä sen, miten se on mahdollista jokaiselle yritykselle.

Webinaarin sisältö:

Strateginen markkinointitoimisto Unfair sijoittui ykkössijalle Suomen Parhaat Työpaikat™ -listauksessa ja oli yksi Euroopan Parhaista Työpaikoista vuonna 2022. Menestyksen taustalla on yrityskulttuuri, joka perustuu Unfairin missioon rakentaa unelmien markkinointitoimistoa, jossa työntekijät ja asiakkaat voivat hyvin.

Yrityksessä on alusta asti peilattu toimintaa henkilöstön palautteeseen. Great Place To Workin© henkilöstötutkimuksen ja työntekijäpalautteen myötä yrityksessä on toteutettu kehityshankkeita ja otettu käyttöön uudenlaisia työnteon malleja, kuten 4+1-työviikko, jossa perjantaisin jokainen voi tehdä sitä, mikä kulloinkin parantaa työhyvinvointia eniten. Unfair haluaa omalla esimerkillään ravistella työelämän rakenteita sekä luoda uusia käytäntöjä inhimillisemmän ja kestävämmän asiantuntijaelämän puolesta.

Tässä webinaarissa käsittelemme henkilöstötutkimuksen merkitystä ja sen hyödyntämistä organisaation menestyksen mahdollistajana. Käymme läpi sitä, kuinka työntekijäpalaute auttaa ymmärtämään työntekijöiden tarpeita ja odotuksia, sekä luomaan perustan luottamukselle ja sitoutumiselle. Webinaari tarjoaa myös konkreettisia toimenpiteitä ja parhaita käytäntöjä, joita voit soveltaa oman organisaatiosi kehittämiseen.

Webinaarissa kuulet, miten voit:

◾ Käyttää henkilöstötutkimusta arvokkaana työkaluna organisaatiosi vahvuuksien ja heikkouksien tunnistamiseen.

◾ Rakentaa työntekijöidesi luottamusta vaikeina aikoina.

◾ Mahdollistaa organisaatiosi menestys tietoon perustuvilla päätöksillä.

Puhujat:

Johanna Raiskio on Unfairin toimitusjohtaja ja toinen yrityksen perustajista. Hän on visionääri ja sparraaja, joka uskoo ihmisiin ja haluaa muuttaa tapaa, jolla luovaa työtä tehdään ja johdetaan. Johanna rakastaa liiniä ajattelua koko skaalalla liiketoimintamalleista yrityksen markkinointiin.

Taru Kumpulainen on Unfairin toinen perustajista ja vt. toimitusjohtaja. Hän on strategisen kiteyttämisen mestari, joka syttyy monimutkaisten asioiden yksinkertaistamisesta. Taru sukeltaa suoraan syvään päähän ja hallitsee kokonaisuuksia isosta kuvasta yksityiskohtiin.

Great Place To Work© tutkii organisaatioiden kulttuuria ja myöntää puolueettomasti hyville työnantajille tunnustuksia Parhaat Työpaikat -listojen lisäksi myös Great Place To Work -sertifiointeina™. Yli 30 vuoden kokemuksemme ja yli 100 miljoonan työntekijän tutkimisen perusteella olemme määrittäneet, että hyvän työpaikan rakentaminen alkaa luottamuksesta.

Kenelle

  • Johtajille, päättäjille
  • HR-asiantuntijoille, esihenkilöille
  • Tiimeille, organisaatioille, yrityksille

Lataa maksuton tallenne alta! 👇

"*" näyttää pakolliset kentät