Tiedote: Great Place To Workin uusi toimitusjohtaja on Kirsi Ilmasti – Asiakas saa meistä kumppanin kehitysmatkalleen

Great Place To Work©:in toimitusjohtajana on aloittanut Kirsi Ilmasti, joka nousee tehtävään yrityksen sisältä. Hänellä on ollut vuodesta 2022 lähtien vahva vastuu asiakkaista myyntijohtajan ja yrityskulttuurin asiantuntijan roolissaan. Myynnin johtotehtävistä Kirsillä oli jo aiempi, yli 10 vuoden tausta Scandic Hotels Oy:ssä.

“Kirsi on täysi kymppi uudelleen suunnatun strategiamme toteutukseen. Hän tuntee asiakkaamme koko matkan ja hänellä on vankka kokemus tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä lähtökohtanaan asiakkaiden liiketoiminnan tukeminen. Kirsi luo esimerkillään luottamukseen perustuvaa, energistä yrityskulttuuria – mikä on kasvun tärkein raaka-aine.“, tiivistää Great Place To Work:in hallituksen puheenjohtaja Asta Rossi.

Great Place To Work tutkii vuosittain globaalisti yli 10 miljoonaa työntekijää, mikä muodostaa maailman laajimman tutkimusdatan yrityskulttuurista. Sertifiointirajan saavuttavat organisaatiot saavat käyttöönsä Great Place To Work -sertifikaatin™ ja parhaat 50 julkaistaan Suomen Parhaat Työpaikat™ -listalla. Suomalaiset yritykset eivät kuitenkaan lopeta kehitystyötä sertifikaatin tai Parhaat Työpaikat -tunnustuksen saavutettuaan, vaan tutkimusta käytetään toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Henkilöstötutkimuksen valinnassa painaa paljon asiantuntija-apu sen osalta, miten tutkimustuloksista aikaansaadaan asiakkaan organisaatiossa mitattavaa kehitystä. Great Place To Work:n Emprising™-tutkimusjärjestelmä tarjoaa asiakkaille dynaamisen työkalun tutkimuksen toteuttamiseen, kerätyn datan analysointiin sekä kansalliset, alakohtaiset ja parhaiden työpaikkojen vertailutiedot. Yrityskulttuurin asiantuntija auttaa asiakkaita tunnistamaan ne strategiset tekijät, joihin keskittymällä luottamus kulttuurissa vahvistuu, ja tukea kehitystyöhön tarjotaan ylimmälle, henkilöstö- ja keskijohdolle. 

Great Place To Workin pitkäaikaisena Suomen toimitusjohtajana toimi Katriina Grönqvist. ”Kiitämme Katriinaa yli 12 vuoden omistautuneesta työstä suomalaisen työelämän kehittämisen eteen. Katriina on ollut merkittävässä roolissa vahvistamassa yrityskulttuurin asiantuntijuuttamme ja tekee helpoksi Kirsin jatkamisen tehtävässä.”, Rossi sanoo.

Toimitusjohtaja Kirsi Ilmasti viitoittaa: “Suomen markkinalla palvelemme ylimmän johdon strategisena kumppanina. Asiakkaillamme on tiedossa, että ymmärrämme, miten yrityksen menestystä tukeva yrityskulttuuri rakennetaan ja meiltä halutaan tukea kehitystyöhön. Tehtäväni on vahvistaa palveluitamme tähän suuntaan.”

Lisätietoja

Kirsi Ilmasti, toimitusjohtaja, Great Place To Work Finland Oy
kirsi.ilmasti@greatplacetowork.fi, +358 40 090 1028
https://greatplacetowork.fi/ 

Liity sisäpiiriläiseksi ja vastaanota uusinta tutkimustietoa ja uutisia yrityskulttuurista

"*" näyttää pakolliset kentät