Lataa maksuton opas

Psykologinen turvallisuus työpaikalla

Psykologinen turvallisuus työpaikalla -opas auttaa sinua ymmärtämään mitä psykologinen turvallisuus oikeastaan on, mistä se rakentuu ja millaisia vaikutuksia sillä on. Opas sisältää käytännön esimerkkejä psykologisisesti turvallisista työpaikoista, kommentteja asiantuntijoilta ja dataa Suomen parhaista työpaikoista. Oppaan lukemisen jälkeen tiedät, miten lähteä rakentamaan psykologisesti turvallista työpaikkaa.

Great Place to Workin opas psykologisesti turvallisen työpaikan rakentamiseen

Psykologinen turvallisuus on ollut pinnalla jo jonkin aikaa, eikä ihme – psykologinen turvallisuus on todella tärkeä osa kehittynyttä yrityskulttuuria. Tässä oppaassa käydään läpi psykologisen turvallisuuden määritelmä ja sen taustat, kerrotaan miten psykologinen turvallisuus rakentuu työpaikalle ja mitä sen saavuttamiseksi johto voi tehdä.

Oppaassa käsitellään psykologista turvallisuutta myös kriisitilanteiden näkökulmasta – onhan koronapandemia ollut suurin testi työpaikoille pitkään aikaan. Oppaassa kuullaan kommentteja Euroopan parhaiden työpaikkojen johtajilta, esitellään dataa Suomen Parhaista Työpaikoista 2021 ja annetaan käytännön esimerkkejä.

Oppaan lukemisen jälkeen tiedät, mitä psykologinen turvallisuus työpaikalla tarkoittaa, miten sitä voi lähteä rakentamaan, mitä hyötyjä psykologinen turvallisuus tuo yritykselle ja miten psykologinen turvallisuus voidaan ottaa huomioon koronapandemian jälkeen, kun työpaikoilla aletaan palata takaisin normaaliin.

"*" näyttää pakolliset kentät