fbpx

Lataa maksuton muistilista!

Jaa opas:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Yrityskulttuurin Muistilista Rekrytoijalle

Tämän tiiviin muistilistan on tarkoitus auttaa rekrytoijaa kiireen keskellä huomioimaan ja muistamaan, missä kaikessa yrityskulttuuri näkyy työnhakijoille.

Yrityskulttuurin muistilista rekrytoijalle

Tämän tiiviin muistilistan on tarkoitus auttaa rekrytoijaa kiireen keskellä huomioimaan ja muistamaan, missä kaikessa yrityskulttuuri näkyy työnhakijoille. Pyrkikää näyttämään kulttuurianne ja toimimaan arvojenne mukaisesti aina, myös listan ulkopuolisissa asioissa. Rekrytointi on hyvin henkilökohtainen prosessi, ja siksi siinä piileekin mahdollisuus loistavan hakijakokemuksen rakentamiseen!

Yrityskulttuurin muistilista rekrytoijalle on apuväline, jonka avulla rekrytoija muistaa kiinnittää rekrytointiprosessissa huomiota tekijöihin, jotka vaikuttavat hakijan kokemukseen ja vaikuttavat yrityksestä luotavaan kuvaan hakijan mielessä. Joskus rekrytointia ja työnantajamielikuvaa saatetaan pitää hieman toisistaan irrallisina, mutta todellisuudessa rekrytointivaihe on kriittinen mielikuvan muodostumisessa.

Voit käyttää muistilistaa rekrytoinnin suunnitteluun ja rekrytointiprosessin aikaisen työnantajamielikuvan kehittämiseen. Listassa käydään läpi seuraavat aiheet:

  • Työpaikkailmoitus
  • Hakijan tehtävät
  • Puhelut ja sähköpostit
  • Haastattelutilanne
  • Hakijan hylkääminen ja siitä informointi
  • Ulkoinen viestintä
  • Seuraava rekrytointi
yrityskulttuurin muistilista rekrytoijalle

Lataa muistilista

Täyttämällä yllä olevan lomakkeen pääset lataamaan maksuttoman oppaan. Saatamme lähettää sinulle vinkkejä samankaltaisista sisällöistä tai lähestyä sinua palveluidemme osalta. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.