Parempaa (työ)elämää podcast 7.5.2024

Jakso 7: Riittävän hyvää työtä

Small Giant Gamesin tavoitteena on pitää työntekijöistä niin hyvää huolta, että kukaan ei lähde muualle. Tässä firmassa ei tehdä ylitöitä, ja periaate ”riittävän hyvästä työstä” auttaa pitämään työajan kohtuuden ajoissa. Miten tämä onnistuu pelialalla?

Kuuntele alta podcast-jakso, jossa kerrotaan, kuinka Small Giant Games pitää arvovalinnoista kiinni ja mikä merkitys viestinnällä on hyvän työpaikan rakentamisessa.

Jakson sisältö

Toimitusjohtaja Jose Saarniniemen mukaan Small Giant Gamesin tavoitteena on pitää työntekijöistä niin hyvää huolta, ettei kukaan lähde muualle. 11 vuoden aikana Small Giant Gamesilta onkin lähtenyt vain kolme työntekijää.

Great Place To Work -lukujen valossa kovin moni ei ole edelleenkään lähtökuopissa:
99 % työntekijöistä on sitä mieltä, että Small Giant Games on kokonaisuudessaan erittäin hyvä työpaikka.

Minkälaisia arvovalintoja yrityksessä on tehty ja miten valinnoista on onnistuttu pitämään kiinni? Entä mitä tarkoittaa riittävän hyvä työ?

Pelialan kiemuroista keskustelevat studiossa juontaja juontaja Saana Rossi, Great Place To Work Suomen toimitusjohtaja Kirsi Ilmasti sekä Small Giant Gamesin toimitusjohtaja Jose Saarniniemi.

Kuuntele jakso alta.

Kaikki jaksot löytyvät myös Spotifysta ja Youtubesta. Voit myös lukea parhaita poimintoja keskustelusta artikkelistamme.