Parempaa (työ)elämää podcast 2.4.2024

Jakso 2: Pitääkö työn olla intohimo?

Tarvitseeko kaikkien sitoutua työhön koko kehon ja sielun voimin tai kokea peräti intohimoa työtä kohtaan? Tähän kysymykseen vastaa Parempaa (työ)elämää -podcastissa Specsavers Suomen maajohtaja Lotta Holmaheikki.

Jakson sisältö

Mikä saa ihmiset sitoutumaan työpaikkaan ja kuinka paljon merkityksellisyyden tunne vaikuttaa sitoutumiseen? Onko kaikkien pakko kokea suurta merkityksellisyyden tunnetta vai onko ok olla vain töissä?

Specsavers Finland sijoittui Suomen Parhaat Työpaikat 2024 -listan suurten yritysten sarjan ykköseksi.

Henkilöstötutkimuksen tulosten mukaan Specsaversilla sitoutuminen on huipputasoa, mutta mistä se kumpuaa? Sitä pohtivat Parempaa (työ)elämää -podcastin toisessa jaksossa juontaja Saana Rossin kanssa Great Place To Work Suomen toimitusjohtaja Kirsi Ilmasti sekä Specsavers Suomen maajohtaja Lotta Holmaheikki ja Talent Manager Tiina Koskinen.

Jaksossa syvennytään siihen, miten työntekijöiden tukeminen, arvot ja missio sekä merkityksellisyyden kokemus vaikuttavat Specsaversin kulttuuriin ja työntekijöiden sitoutumiseen. Voit myös lukea parhaita poimintoja keskustelusta artikkelistamme.

Jaksossa vastataan väitteeseen: “Intohimo työ sopii monelle, mutta on myös ok olla vain töissä. Katso jakso alta.