Parempaa (työ)elämää podcast 23.4.2024

Jakso 5: Hyvä työpaikka ei ole täydellinen

Parempaa (työ)elämää podcastin viidennessä jaksossa rakennusalan tuotteita ja palveluja myyvän Hiltin HR-johtaja Sonja Chauhan ja aluejohtaja Kalle Sorja pohtivat keskeneräisyyttä, oppimista ja kehittymistä työssä ja työpaikkana yhdessä juontaja Saana Rossin ja Great Place To Work Suomen toimitusjohtaja Kirsi Ilmastin kanssa.

Alta pääset kuuntelemaan podcast-jakson.

Jakson sisältö

Tässä jaksossa sukellamme Hilti-yhtiön arkeen. Hilti on tunnettu paitsi laadukkaista työkaluistaan myös erinomaisesta työkulttuuristaan.

Jaksossa keskustellaan Hiltin kanssa siitä, miten epätäydellisyys voi olla voimavara Suomen, Euroopan ja maailman parhaimmaksi työpaikaksi useasti rankatulle yritykselle.

Hiltin HR-johtaja Sonja Chauhan ja aluejohtaja Kalle Sorja kertovat, kuinka työntekijöiden tyytyväisyys ja ammatillinen kehitys syntyvät arjen pienistä, mutta tärkeistä asioista.

Keskustelussa kuullaan muun muassa Hiltin kulttuurin ydinarvoista ja siitä, miten nämä arvot heijastuvat työntekijöiden kokemuksiin. Jaksossa kuullaan myös, miten Hilti tukee jokaista työntekijäänsä oppimaan ja kehittymään ammatillisesti sekä siitä, mikä on hiltiläisten mystinen lammaspaimenohjaaja eli sherp. 👀

Alta pääset kuuntelemaan jakson. Löydät jakson myös Spotifysta ja YouTubesta. Voit myös lukea parhaita poimintoja keskustelusta artikkelistamme.