Parempaa (työ)elämää podcast 14.5.2024

Jakso 8: Ihmisyys lukujen takana

Voiko inhimillistä yrityskulttuuria rakentaa kylmien numeroiden keskellä?

Tätä kysymystä pohditaan Parempaa (työ)elämää -podcastin 8. jaksossa rahoitusalan yhtiö Svean HR-johtaja Mia Tuomiston ja liiketoimintajohtaja Benny Öhmanin kanssa.

Alla olevasta jaksosta pääset kuulemaan, miten Svealla yhdistetään inhimillisyys ja liiketoiminnan numerot ja luodaan menestyksekäs työympäristö.

Jakson sisältö

Tässä jaksossa tutustutaan rahoitusalan yhtiön Svean ainutlaatuiseen yrityskulttuuriin, joka on valjastanut epäonnistumisen osaksi oppimisprosessia ja johtanut yrityksen toistuvaan menestykseen Suomen Parhaat Työpaikat -listauksessa.

Svea on toteuttanut Great Place To Work -tutkimuksen useana vuonna. Ensimmäisellä kerralla yritys ei sijoittunut Suomen Parhaat Työpaikat -listalle, mutta tulosten perusteella Svealla lähdettiin rakentamaan kulttuuria ja työntekijäkokemusta ja pohdittiin, mitä voidaan tehdä paremmin. Sittemmin Svea on ollut listalla 10 kertaa peräkkäin ja tänä vuonna sijoittui suurten yritysten sarjassa sijalle 2.

Jaksossa Svean HR-johtaja Mia Tuomisto ja liiketoimintajohtaja Benny Öhman jakavat oivalluksia siitä, miten yritys on rakentanut kestävää menestystä vastaanottamalla rehellistä palautetta ja rohkaisemalla työntekijöitä yrittämään uudelleen epäonnistumisten jälkeen. Studiossa mukana tuttuun tapaan juontaja Saana Rossi ja Great Place To Work Suomen toimitusjohtaja Kirsi Ilmasti.

Kuuntele jakso alta.

Kaikki jaksot löytyvät myös Spotifysta ja Youtubesta. Voit myös lukea parhaita poimintoja keskustelusta artikkelistamme.