Parempaa (työ)elämää podcast 21.5.2024

Jakso 9: Positiiviset riippuvuussuhteet

Miten ohjelmistoalan yrityksessä Talgrafissa vaalitaan kulttuuria, joka on paitsi palkittu myös työntekijöidensä rakastama?

Parempaa (työ)elämää -podcastin 9. jaksossa Talgrafin toimitusjohtaja Toni Kemppinen ja henkilöstöjohtaja Sanna Kemppinen kertovat positiivisista riippuvuussuhteissa työssä ja siitä, miten ne mahdollistavat itsensä ja muiden kehittämisen.

Kuuntele jakso alta.

Jakson sisältö

Talgrafilla yhteisöllisyys ei ole vain tyhjä sana, vaan se on toimintatavan ydin.

Great Place To Workin henkilöstötutkimuksen data osoittaa, että Talgrafilla yhteishengen kokemus on lähes 100 %. Tutkimuksen mukaan työntekijät kokevat työpaikalla vahvaa yhteisöllisyyttä, läheisyyden tunnetta ja vapautta olla oma itsensä.

Mahtava tulos yritykseltä, jossa työntekijät työskentelevät ympäri Suomen hybridisti ja osa kokonaan etänä.

Tässä jaksossa kuulet käytänteistä Talgrafin menestyvän työyhteisön takana. Talgrafin toimitusjohtaja Toni Kemppinen ja henkilöstöjohtaja Sanna Kemppinen keskustelevat muun muassa positiivisista riippuvuussuhteissa työssä ja siitä, miten ne mahdollistavat itsensä ja muiden kehittämisen. Studiossa mukana tuttuun tapaan juontaja Saana Rossi ja Great Place To Work Suomen toimitusjohtaja Kirsi Ilmasti.

Kuuntele jakso alta.

Kaikki jaksot löytyvät myös Spotifysta ja Youtubesta. Voit myös lukea parhaita poimintoja keskustelusta artikkelistamme.