Henkilöstötutkimustyökalu, jolla saat datasta kaiken irti

Moderni henkilöstötutkimusalustamme tarjoaa kaiken tarvitsemasi datan työntekijäkokemuksen tilasta valmiiksi jäsennellyssä muodossa. Emprising™ -henkilöstökyselyalustamme on yli 30 vuoden tutkimukseen perustuva työkalu HR:n ja johdon työn tueksi. Lue miten se voi auttaa juuri teidän työyhteisöänne!

Luotettavan datan avulla voit tehdä strategisia liiketoimintapäätöksiä ja luoda mitattuihin faktoihin pohjautuvia toimintasuunnitelmia, kun tavoitteenasi on rakentaa entistä parempaa työpaikkaa. Datan avulla voit myös verrata tuloksianne Suomen Parhaisiin Työpaikkoihin!

Emprising on sinulle, joka haluat:

  • luoda erottuvaa kilpailuetua työnantajana rekrytointimarkkinoilla
  • mitata työntekijäkokemusta ja työkulttuuria laadukkaasti
  • lisätä työntekijöiden hyvinvointia ja sitoutumista
  • tehdä oikeita asioita organisaatiosi ja sen ihmisten hyväksi
  • rakentaa hyvää yrityskulttuuria

Helppokäyttöinen työkalu mahdollistaa merkittävät syväanalyysit

Parasta Emprising™ -henkilöstökyselyn käytössä on alustan helppokäyttöisyys ja visuaalisessa muodossa oleva data, jonka avulla on helppo tulkita tuloksia. Valmiiksi jäsennelty ja visuaalisesti esitetty data auttaa strategisten liiketoimintapäätösten tekemisessä. Johtajana, esihenkilönä tai HR-asiantuntijana sinun on tiedettävä, mihin asioihin työyhteisössä kannattaa panostaa, jotta resurssit kohdennetaan oikein.

Henkilöstökyselytyökalu on saatavilla kolmessa eri paketissa. Laajimmassa paketissa saat käyttöösi kaiken datan sekä rajattomat mahdollisuudet omien kyselyiden toteuttamiseen. Voit myös täydentää vakiokyselyä omilla tarkentavilla kysymyksillä työyhteisönne erityispiirteiden mukaan.

Esimerkiksi eräs asiakkaamme nosti täydentäväksi taustamuuttujaksi sen, missä määrin työntekijät tekevät töitä etänä ja toimistolla. Tulokset paljastivat arvokkaita tietoja:

Halusimme selvittää, onko työssäjaksamisella ja pääasiallisella työskentelypaikalla korrelaatiota. Kävi ilmi, että ne, jotka työskentelevät pääosin etänä, kokivat olonsa enemmän kuormittuneeksi kuin pääosin toimistolla työskentelevät. Lisäksi kuormittuneisuutta lisäsi se, jos vastaaja oli sukupuoleltaan nainen. Näin ollen suurimman kuormitusriskin alla olivat etätyötä tekevät naiset. Tulosten perusteella yrityksemme HR ja johto osaavat kiinnittää erityistä huomiota kyseisten henkilöiden työssäjaksamisen tukemiseen.

Kyselyyn voi vastata helposti tietokoneella ja millä tahansa mobiililaitteella, ja se on mahdollista tehdä yli 40 kielellä. Työsi tukena ovat työntekijäkokemuksen asiantuntijamme, eli Culture Coachit. He purkavat sinulle tuloksenne, minkä jälkeen voit aloittaa selkeän toimenpidesuunnitelman luomisen ja toteuttamisen matkallanne kohti entistä parempaa työpaikkaa!

Monet asiakkaistamme tavoittelevat Great Place To Work® sertifiointia, joka avaa myös mahdollisuuden osallistua Parhaat Työpaikat -kilpailuun. Vaikka sertifiointi ei olisi juuri tämänhetkinen tavoitteenne, kyselytutkimuksemme tarjoaa joka tapauksessa erinomaisen pohjan työyhteisön tilanteen kirkastamiseen ja oikeiden kehityskohteiden määrittämiseen, jotta voitte olla tulevaisuudessa Great Place To Work® -sertifioitu yritys!

Vahva kolminaisuus: henkilöstötutkimusalusta, sertifiointi ja Parhaat Työpaikat -lista

Emprising™-henkilöstötutkimusalusta, Great Place To Work® -sertifiointi ja Parhaat Työpaikat -lista linkittyvät vahvasti toisiinsa, ja ne ovat saatavilla vain meiltä. Lue alta kiteytykset palveluiden eroista sekä toisaalta yhteyksistä työpaikan ja kulttuurin kehittämiseen kokonaisuutena.

Emprising™-henkilöstötutkimusalusta

Emprising™ on moderni henkilöstötutkimusalusta, joka tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi datan työntekijäkokemuksen tilasta visuaalisesti valmiiksi jäsennellyssä muodossa. Datan avulla voit tehdä strategisia liiketoimintapäätöksiä ja luoda mitattuihin faktoihin pohjautuvia toimintasuunnitelmia, kun tavoitteenasi on rakentaa entistä parempaa työpaikkaa.

Voit verrata tuloksianne Suomen Parhaisiin Työpaikkoihin, ja saatte mahdollisuuden Great Place To Work® -sertifiointiin.

Great Place To Work® -sertifiointi

Maailmanlaajuisesti arvostettu tunnustus, joka kertoo mitatusti hyvästä työntekijäkokemuksesta. Sertifiointi voidaan myöntää yli 10 henkeä työllistävälle yritykselle, kun tietyt kriteerit ja työntekijöiden palautteen vertailuarvo täyttyvät.

Sertifiointi ei ole ostettavissa, vaan se pohjautuu puhtaasti työntekijäkokemukseen. Palaute kerätään Emprising™-henkilöstötutkimusalustan vakiokyselyllä. Sertifiointi myönnetään vuodeksi kerrallaan, ja se avaa mahdollisuuden sijoittua Parhaat Työpaikat -listalla.

Parhaat Työpaikat

Vuosittainen listaus, jossa Great Place To Work® -sertifioinnin saaneet yritykset arvioidaan Suomen, Euroopan ja Maailman Parhaimpiin Työpaikkoihin. Suomen Parhaat Työpaikat julkaistaan kolmessa sarjassa: suuret (yli 250 hlöä työllistävät), keskisuuret (50–249 hlöä) ja pienet (10–49 hlöä).

Sertifiointi on ensimmäinen askel kohti Parhaiden Työpaikkojen kärkeä!

Haluatko apua työntekijäkokemuksen ja työkulttuurin kehittämiseen? Ota yhteyttä

Emprising™ -henkilöstötutkimusalusta, mitatusti hyvästä työpaikasta viestivä sertifiointimme ja Parhaat Työpaikat -lista ovat saatavilla vain meiltä Great Place To Workilta. Mikäli tavoitteenasi on rakentaa aidosti parempaa työpaikkaa ja ymmärtää syvällisesti työntekijäkokemuksenne tilaa, olemme oikea kumppani.

Varaa keskusteluaika, niin kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista.

Voit myös lukea lisää sertifioinnista, Emprising™ henkilöstötutkimusalustasta sekä katsoa Suomen Parhaat -työpaikat -listan.

Onko teillä hyvä työpaikka?

Uskotko, että oma työpaikkanne voisi olla yksi Suomen parhaista? Tai vaikka näin ei vielä olisikaan, niin onko työyhteisönne tavoitteena kehittyä koko ajan paremmaksi?

Mikäli vastasit edes orastavan kyllä, voi henkilöstötutkimuksemme
ja Great Place To Work sertifiointimme ™ olla juuri sinun työpaikkaasi varten. Lataa 6 vinkkiä sähköpostiin, niin voit arvioida itse, miten hyvä työpaikka teillä jo on.

Lue lisää ja ja lataa vinkit!

Liity sisäpiiriläiseksi ja vastaanota uusinta tutkimustietoa ja uutisia yrityskulttuurista

"*" näyttää pakolliset kentät