Suomen Parhaat Työpaikat 2021 julkaistaan pian!

Suomen Parhaat Työpaikat 2021 julkaistaan pian! Lue, millaisin juhlallisuuksin Parhaita Työpaikkoja juhlittiin viime vuonna ja selvitä, miten Suomen Parhaita Työpaikkoja juhlitaan tänä vuonna. Kutsumme sinut seuraamaan livelähetystä kanssamme 28.4. klo 15 alkaen - rekisteröidy mukaan!

Suomen Parhaat Työpaikat 2020 julkaistiin perinteisin juhlamenoin 13.2.2020. Palkintogaala järjestettiin koreaksi laitetussa Messukeskus Siivessä, jonne paikan päälle oli saapunut lähes 600 ihmistä iltapuvuissaan jännittämään ja juhlimaan sijoitustaan. Loput seurasivat gaalan livelähetystä toimistoilta ja kotisohvilta.

Gaalailtaa juonsi valovoimainen Christoffer Strandberg ja kolmen ruokalajin illallisen lomassa kuultiin myös Sibelius-Akatemian nuoria sellistilahjakkuuksia. Ilta oli täynnä juhlan tuntua ja iloista yhdessäoloa. Kaikki 50 Parasta Työpaikkaa pääsivät tuulettamaan, kun heidät palkittiin upealla tunnustuksella ja suomalaisen työelämän edelläkävijöinä.

Vuonna 2020 esittelimme myös ensimmäistä kertaa Legends-palkinnon, jolla halutaan antaa erityinen kunniamaininta pitkäjänteisestä ja tuloksellisesta työstä erinomaisen työntekijäkokemuksen eteen. Legends-palkinnon voi saada yritys, joka on palkittu Parhaana Työpaikkana vähintään 10 kertaa. Kunniamaininnan saivat koko salissa raikuvin aplodein Newsec, Mars Finland sekä Mandatum Life.

Vielä viime vuoden helmikuussa ei koronasta ollut tietoakaan ja gaala saatiin järjestettyä tuttuun tapaan. Reilussa vuodessa on maailma kuitenkin muuttunut paljon ja siksi tämän vuoden Parhaat Työpaikat julkaistaan ajan kuvaan sopivasti eli etäyhteyksin. Mukaan julkistustilaisuuteen pääsee kuka tahansa – rekisteröidy ajoissa täällä!

Koronapandemian mukanaan tuomien muutoksien myötä myös tutkimuksemme kvalitatiivinen puoli on keskittynyt tänä vuonna siihen, miten poikkeusoloihin on sopeuduttu ja millaisia johtamisen toimenpiteitä se on edellyttänyt.

Koko Great Place to Workin tiimi kutsuu sinut liittymään seuraamme, kun Suomen Parhaat Työpaikat 2021 julkaistaan vappuviikolla 28.4.2021 – rekisteröidy mukaan! Palkitsemme tuoreet Parhaat Työpaikat jälleen – jos mahdollista niin entistäkin upeamman – Christofferin johdolla. Tervetuloa mukaan suomalaisen työn juhlaan!

Liity uutiskirjelistalle

"*" näyttää pakolliset kentät