Mikä on Great Place to Work -sertifiointi?

Mikä on Great Place to Work -sertifiointi? Mitä se tarkoittaa, miksi sertifioituja yrityksiä näkyy jatkuvasti somessa, mitä hyötyä siitä on ja mistä sertifiointi itseasiassa juontaa juurensa? Kerromme blogissa kaiken sertifioinnista.

Great Place to Work -sertifiointi

Hei kaikki! Me täällä Great Place to Workillä koimme tärkeäksi kertoa teille enemmän suosituimmasta tunnustuksestamme – Great Place to Work -sertifioinnista. Sertifiointi ja sen punasininen tunnus on jo monelle tuttu visuaalisesti, mutta haluamme avata, mitä se tarkoittaa. Olemme törmänneet myös muutamiin väärinkäsityksiin ja haluamme samalla oikaista niitä!

Sertifiointimme on tunnus yrityksen loistavasta työntekijäkokemuksesta. Organisaation työntekijäkokemus tutkitaan meidän, kolmannen osapuolen, toimesta henkilöstötutkimuksella. Käyttämämme Trust Index ©-tutkimus on yli 30 vuoden kehitystyön tulos ja sen kehittämiseen ovat osallistuneet mm. Harvardin, Duken, Whartonin ja Chicagon yliopistot. Olemme kansainvälisesti tutkineet jo yli 100 miljoonaa työntekijää ja kyselytutkimukseemme vastaa vuosittain Euroopassa yli 830 000 työntekijää!

Trust Index © -tutkimus selvittää miten yritystä johdetaan ja toteutuvatko ne johtamisen tavat, joilla työntekijöiden potentiaali on mahdollista maksimoida. Tutkimuksemme korostaa työntekijän hyvinvointia koko organisaation etuna, ja selvittää myös organisaation yhteiskunta- ja työnantajavastuuta. Tutkimuksen avulla organisaation johto saa tietoon alueet, joita tulisi kehittää, jotta jokainen työntekijä voisi menestyä työssään, ja jotta yhteisöllinen innovointi ja luottamus lisääntyisi. Tämän myötä liiketoiminnalla on suuri potentiaali kasvaa.

⭐️ Trust Index © mittaa viittä eri dimensiota, jotka ovat myös hyvän työpaikan ja luottamuksen peruspilareita:

  1. Uskottavuus
  2. Kunnioitus
  3. Oikeudenmukaisuus
  4. Ylpeys
  5. Yhteishenki

Kyselytutkimukseen vastataan anonyymisti digitaalisella alustalla. Näin taataan, että palaute on rehellistä ja aitoa, ja perustuu työntekijän omiin kokemuksiin.

❗️Sertifiointimme on täysin luotettava ja lahjomaton, eikä sertifioidun yrityksen leimaa voi siis ostaa eikä tutkimustuloksia voi väärentää. Tutkimustyökalun luotettavuutta ja validiteettia arvioidaan ja mitataan joka vuosi.

✅ Saadakseen kansainvälisesti arvostetun tunnuksen hyvästä työpaikasta, Trust Index © tuloksen on oltava vähintään 65. Sertifioinnin voi saada vain vuodeksi kerrallaan, jotta voimme taata, että jokainen tunnusta käyttävä organisaatio on varmasti hyvä työpaikka juuri sillä hetkellä. Sertifiointi mahdollistaa osallistumisen Suomen Parhaat Työpaikat -listaukseemme. Näin ollen myös listasijoituksemme ovat luotettavia, ajankohtaisia ja perustuvat syväluotaavaan tutkimukseen organisaation kulttuurista.

Lue lisää sertifioinnista täältä. Mikäli jokin sertifioinnissa jäi mietityttämään tai olet kiinnostunut työpaikkasi sertifioinnista, laita viestiä meille yhteydenottolomakkeen kautta niin jutellaan lisää!

Liity uutiskirjelistalle

"*" näyttää pakolliset kentät