Mikä on Great Place To Work -sertifiointi?

Suosituimman tunnustuksemme - Great Place To Work -sertifikaatin punasininen tunnus on monelle tuttu visuaalisesti, mutta mistä se kertoo?

Great Place To Work -sertifiointi

Sertifiointimme on tunnus yrityksen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Yrityksen työntekijäkokemus tutkitaan meidän, Great Place To Workin, toimesta henkilöstötutkimuksella. Käyttämämme Trust Index ©-henkilöstötutkimus on yli 30 vuoden kehitystyön tulos ja sen kehittämiseen ovat osallistuneet mm. Harvardin, Duken, Whartonin ja Chicagon yliopistot. Olemme kansainvälisesti tutkineet jo yli 100 miljoonaa työntekijää ja kyselytutkimukseemme vastaa vuosittain Euroopassa yli 830 000 työntekijää!

Trust Index © -tutkimus selvittää miten yritystä johdetaan ja toteutuvatko ne johtamisen tavat, joilla työntekijöiden potentiaali on mahdollista maksimoida. Tutkimuksemme korostaa työntekijän hyvinvointia koko organisaation etuna, ja selvittää myös organisaation yhteiskunta- ja työnantajavastuuta. Tutkimuksen avulla organisaation johto saa tietoon alueet, joita tulisi kehittää, jotta jokainen työntekijä voisi menestyä työssään, ja jotta yhteisöllinen innovointi ja luottamus lisääntyisi. Tämän myötä liiketoiminnalla on suuri potentiaali kasvaa.

Trust Index © mittaa viittä eri fokusaluetta

Trust Index © -tutkimuksen viisi fokusaluetta, jotka ovat myös hyvän työpaikan ja luottamuksen peruspilareita, ovat:

  1. Uskottavuus
  2. Kunnioitus
  3. Oikeudenmukaisuus
  4. Ylpeys
  5. Yhteishenki

Kyselytutkimukseen vastataan anonyymisti digitaalisella alustalla, joten palaute on rehellistä ja aitoa, ja perustuu työntekijän omiin kokemuksiin.

❗️Sertifiointimme on täysin luotettava ja lahjomaton, eikä sertifioidun yrityksen leimaa voi siis ostaa eikä tutkimustuloksia voi väärentää. Tutkimustyökalun luotettavuutta ja validiteettia arvioidaan ja mitataan joka vuosi.

Saavatko kaikki yritykset automaattiset sertifikaatin tutkimuksen päätyttyä?

✅ Saadakseen kansainvälisesti arvostetun tunnuksen hyvästä työpaikasta, tutkimuksen kaikkien väittämien keskiarvon eli Trust Index© -tuloksen on oltava vähintään 65 %. Sertifiointi myönnetään vuodeksi kerrallaan, ja jokainen vuoden sisällä sertifioitu yritys otetaan huomioon Suomen Parhaat Työpaikat -listan arvioinnissa. Näin ollen myös Parhaat Työpaikat -listasijoituksemme ovat luotettavia, ajankohtaisia ja perustuvat syväluotaavaan tutkimukseen organisaation kulttuurista.

✅ Kaikki yritykset eivät saa sertifiointia ensimmäisellä kerralla, sillä se pohjautuu työntekijöiden mitattuihin ja aitoihin kokemuksiin työpaikastaan. Useat asiakkaamme aloittavatkin yrityskulttuurin ja työntekijäkokemuksen kehitysmatkansa Trust Index -henkilöstötutkimuksestamme, joka antaa selkeät suuntaviivat työntekijäkokemuksen kehittämiseen. Henkilöstötutkimuksen jälkeen käymme yhdessä tuloksenne läpi: mitkä ovat vahvuuksianne ja mitkä taas kehitysalueitanne.

✅ Tutkimuksemme tarjoaa erinomaista dataa työyhteisön tilanteen kirkastamiseen ja oikeiden kehityskohteiden määrittämiseen, jotta voitte olla tulevaisuudessa sertifioitu yritys. Hyvä työpaikka rakennetaan arjessa, ja oikeisiin asioihin keskittymällä työntekijäkokemus voi parantua vuodessa niin paljon, että olette jo seuraavana vuonna Great Place To Work -sertifioitu työpaikka!

Mitä muita hyötyjä sertifiointi tuo mukanaan? Lue lisää sertifioinnista täältä. Mikäli jokin sertifioinnissa jäi mietityttämään tai olet kiinnostunut työpaikkasi sertifioinnista, laita viestiä meille yhteydenottolomakkeen kautta niin jutellaan!

Alta pääset katsomaan käytännönläheisen webinaarimme, josta kuulet, miten voit ansaita Great Place To Work -sertifioinnin ja miten se vahvistaa työnantajamielikuvaa ja lisää yrityksen kilpailukykyä. Lisäksi asiakkaamme kertovat, millaisia hyötyjä sertifiointi on tuonut käytännössä yrityksille.

Liity sisäpiiriläiseksi ja vastaanota uusinta tutkimustietoa ja uutisia yrityskulttuurista

"*" näyttää pakolliset kentät