6 etua, jotka Great Place to Work -sertifioinnilla voi saavuttaa

Puhumme usein Great Place to Work -sertifioinnista loistavana tunnustuksena mm. employer brandingin ja rekrytoinnin osalta, mutta mitä muuta hyötyä sertifioinnista on? Listaamme blogissa 6 hyötyä sertifioinnista!

Miten Great Place to Work -sertifiointi voi hyödyttää juuri teidän organisaatiota? ❤️

1️⃣ Tilannekatsaus nykyhetkeen

Great Place to Work -sertifiointia varten toteutettavan henkilöstötutkimuksen tulokset osoittavat vahvuutenne ja tarjoavat suunnitelman kehityskohteillenne. Data mahdollistaa myös vertailun maailman menestyneimpiin yrityksiin.

2️⃣ Houkuttele parhaita talentteja

On paljon helpompaa rekrytoida uusia työntekijöitä kun yrityksenne on sertifioitu hyvänä työpaikkana. Olemme aikojen saatossa huomanneet myös, että Great Place to Work -sertifioiduissa yrityksissä vanhatkin työntekijät sitoutuvat yritykseen paremmin ja siten pysyvät pidempään talossa. Sertifiointi viestii työntekijöillenne, että olette sitoutuneet kehittämään heidän hyvinvointiaan ja työntekijäkokemustaan.

3️⃣ Lisää innovaatiota

Yritykset, jotka rakentavat yrityskulttuuriaan systemaattisesti, generoivat laadukkaampia ideoita, toteuttavat innovaatioita nopeammin ja ovat ketterämpiä muutoksiin. Tämä johtaa jopa 3 kertaiseen tuottoon verrattuna yrityksiin, jotka eivät kehitä yrityskulttuuriaan innovaatiota tukevaksi.

4️⃣ Kasvata liikevaihtoa

Hyvä ja kehittynyt yrityskulttuuri on taloudellinen valtti kilpailulla alalla. Great Place to Work -sertifiointi viestii asiakkaillenne, työnhakijoille ja sijoittajille, että olette turvallinen valinta.

5️⃣ Kasvata brändiäsi

Brändätkää itsenne yritykseksi, joka välittää. Sertifiointi antaa teille mahdollisuuden rakentaa brändin tunnettuutta ja viestiä arvoistanne. Henkilöstötutkimus tarjoaa oivaltavat työkalut parempiin tuloksiin ja kestävämpään yrityskulttuuriin, mikä myös vaikuttaa positiivisesti brändiinne.

6️⃣ Ansaitse kunniaa

Great Place to Work -sertifoidut yritykset voivat päästä kansalliseen tai jopa kansainväliseen valokeilaan, kun listaamme vuosittain Suomen, Euroopan ja Maailman Parhaat Työpaikat. Medianäkyvyys etenkin Suomen Parhaat Työpaikat -listalla on yleensä ollut suurta.

Liity sisäpiiriläiseksi ja vastaanota uusinta tutkimustietoa ja uutisia yrityskulttuurista

"*" näyttää pakolliset kentät