Kansallinen tunnustus

Suomen Parhaat Työpaikat

Great Place To Work julkistaa vuosittain listauksen Suomen Parhaista Työpaikoista. Suomen Parhaat Työpaikat™ -lista perustuu henkilöstötutkimuksissa mitattuun työntekijäkokemukseen ja analyysiin yrityksen kulttuurista. Sijoitus paljon mediahuomiota keräävällä listalla ansaitaan erinomaisella työntekijäkokemuksella ja kulttuurilla. Lue listalle pääsyn kriteereistä.

Katso alta vuoden 2022 Suomen Parhaat Työpaikat -listalle sijoittuneet yritykset ja tutustu myös Suomen Parhaat Työpaikat 2022 -raporttiimme.

Lataa raportti

Mediakumppanimme

Arkisto

Katso aiempien vuosien voittajat

Lisätietoja

Miten Suomen Parhaat Työpaikat -listalle voi osallistua?

Great Place To Work on julkaissut Suomen Parhaat Työpaikat™ -listan jo vuodesta 2002 lähtien. Suomen Parhaat Työpaikat -lista perustuu henkilöstötutkimuksissa mitattuun työntekijäkokemukseen ja analyysiin yrityksen kulttuurista.

Suomen Parhaat Työpaikat julkaistaan kolmessa sarjassa: Pienet (10-49 hlöä), Keskisuuret (50-249 hlöä) ja Suuret (yli 250 hlöä).

Jotta yritys voidaan ottaa huomioon Suomen Parhaat Työpaikat -listauksessa, sillä tulee olla
voimassa oleva Great Place To Work -sertifiointi™. Sertifiointi myönnetään vuodeksi kerrallaan ja se voidaan myöntää yritykselle, joka työllistää vähintään 10 henkeä.

Kyseessä on Suomessa ja maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu tunnustus, joka kertoo tutkitusti yrityksen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Yrityksiä arvioidaan myös sen perusteella, kuinka hyvin niissä toteutuu Great Place To Workin For All™ -mallin mukainen työntekijäkokemus. For All™ -mallin mukaisissa työpaikoissa jokainen työntekijä, persoonastaan tai asemastaan riippumatta, kokee työpaikkansa mahdollisimman hyvänä.

Tutkimuksemme taustalla on yli 30 vuoden tutkimustyö hyvän työpaikan keskeisistä elementeistä. Tutkimus pohjautuu Great Place To Work®:n hyvän työpaikan määritelmään: Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.

Ansaitse paikkasi listalla

Oletteko yksi Suomen Parhaista Työpaikoista?

Mahtava kuulla! Tarvitsemme kuitenkin todistusaineistoa, ennen kuin voimme sijoittaa teidät listalle. Ota meihin yhteyttä, niin valitaan yhdessä teille sopiva henkilöstötutkimuksen paketti, sovitaan tutkimuksen aloitusajankohta ja pian voittekin olla jo sertifioituja. Sen jälkeen voimmekin jäädä odottelemaan listan julkaisua! 🤩