Sertifiointi – mitä, miten ja miksi?

Great Place To Work® sertifiointi on kansainvälinen tunnustus hyvästä työpaikasta. Se osoittaa, että työntekijät kokevat itse organisaation tutkitusti hyvänä paikkana.

Sertifiointi perustuu Trust Index © -tutkimukseen

Ennen sertifioitumista, Great Place To Work® järjestää yrityksen henkilöstölle Trust Index © -tutkimuksen. Se on työkalu, jonka metodologiaa on kehitetty 30 vuotta yliopistotasolla.

Tutkimuksen kehittämiseen ovat osallistuneet Harvard Business School, Duke University, The Wharton Business School, University of Chicago ja Rutgers University. Great Place to Work ® on myös tehnyt kehitysyhteistyötä nimekkäiden tutkijoiden, kuten Dan Arielyn ja Alex Edmansin kanssa.

Haluamme sertifioitua – miten se onnistuu?

Tutkittavassa organisaatiossa tulee olla vähintään 10 työntekijää. Sertifiointiprosessiin voi lähteä mukaan ympäri vuoden. Tutkimme teidät silloin, kun teille sopii!

Prosessi aloitetaan mittaamalla työntekijäkokemus Trust Index © -tutkimuksen avulla. Voitte itse valita ajankohdan, jolloin henkilöstö tutkitaan. Tänä ajankohtana henkilöstöllä on kaksi viikkoa aikaa käydä vastaamassa selainpohjaiseen tutkimukseen.

Tämän jälkeen keräämme ja analysoimme tutkimuksen tulokset.

Organisaatio on oikeutettu Great Place To Work -sertifiointiin, kun Trust Index © -kokonaistulos ylittää sille asetetut kriteerit. Tämä siis tarkoittaa sitä, että kyselyssä tietty prosenttiosuus vastaajista on arvioinut organisaation hyväksi tai erinomaiseksi eri mittauksen osa-alueilla. Organisaatio saa käytettäväkseen seuraavaksi 12 kuukaudeksi sertifiointitunnustuksen osoituksena hyvästä työpaikasta.

>>Lue lisää Trust Index -henkilöstötutkimuksestamme.

Miksi juuri teidän kannattaisi osallistua sertifiointiprosessiin?

Sertifiointi vahvistaa potentiaalisten asiakkaiden ja työntekijöiden positiivisia mielikuvia organisaatiosta.

Sertifiointi helpottaa uusien lahjakkuuksien rekrytointia. Sertifioitu organisaatio viestii olevansa hyvä ja houkutteleva työnantaja alansa huipuille.

Hyvän työpaikan rakentaminen synnyttää liiketoiminnallisia hyötyjä, joten sertifiointi kertoo investoijille ja yhteistyökumppaneille organisaation luotettavuudesta.

Sertifioitu organisaatio saa käyttöönsä sertifiointilogon, jota voi käyttää monipuolisesti ulkoisissa ja sisäisissä viestintämateriaaleissa. Se toimii todisteena työntekijöiden myöntämästä arvokkaasta hyvän työpaikan tunnustuksesta. Great Place To Work® ja Duunitori viestivät saavutuksestanne ulospäin. Näin ansionne saa mahdollisimman laajan näkyvyyden.

Sertifiointi on osa kehitysmatkaa

Great Place To Work -sertifioinnin saavuttaakseen, organisaatio käy läpi sertifiointiprosessin. Prosessin aikana selviää organisaation yrityskulttuurin nykytila – sen vahvuudet ja potentiaaliset kehityskohdat. Asiantuntijamme tukevat kehitystyötä organisaation tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Sertifioinnin kautta Parhaaksi Työpaikaksi

Haluatteko olla yksi Suomen Parhaista Työpaikoista? Matkanne Suomen parhaaksi työpaikaksi alkaa sertifioinnin myöntämisestä.

Liity sisäpiiriläiseksi ja vastaanota uusinta tutkimustietoa ja uutisia yrityskulttuurista

"*" näyttää pakolliset kentät